Sedam pogrešaka u seksu koje si ne smije dopustiti niti jedan muškarac

Podijelite vijest

sex nova1. Tihi igrač
Začuđujući broj muškaraca je prilično tih tijekom odnosa, zbog čega im se partnerice počnu osjećati udaljeno. Dok nitko ne očekuje životinjsko glasanje, senzualno uzdisanje pokazat će da uživate u odnosu, i da vas nije strah to pokazati.

2. Brza predigra
Već ste sigurno čuli da muškarci vole nabrzinu odraditi predigru, pokušavajući što prije prijeći na konkretan odnos, i uživati u pravoj stvari. No, u stvarnosti, predigra je jako važna za istinsko uzbuđenje žene, pa slobodno produžite poljupce, zagrljaje i nježno skidanje odjeće. Usporite li ljubavnu igru na početku, kasnije ćete oboje još više uživati u njoj.

3. Pazite na prste

Penetracija prstima je čest oblik predigre. No, muškarci često znaju izgubiti kontrolu. Promatrajte neverbalne znakove vaše partnerice koliko joj prija ovaj način igre, te po potrebi smanjite tempo i snagu dodira.

4. Pregruba stimulacija
Za žene, klitoralna stimulacija daje snažnije osjete nego sama penetracija. Stoga nikad ne zaboravite ovaj dio njenog tijela. S druge strane, nemojte vršiti pretjerani pritisak. Kako je izuzetno osjetljiv, snažniji dodiri mogli bi je čak i zaboljeti.

5. Fokusiranost samo na jedan dio tijela
Želite li pružiti ženi istinsko zadovoljstvo, nemojte se koncentrirati samo na jedan dio njenog tijela. Nakon što joj izljubite vrat, prijeđite na grudi, a zatim na klitoris. Ne zadržavajte se predugo na istom mjestu, no računajte i da je prevelika stimulacija može isto biti neugodne za ženu.

6. Izostanak nježnost nakon muževnosti
Voli li vaša partnerica malo siroviju igru i snažnije pokrete tijekom odnosa, vaš je zadatak da ih pružite. No, kad se strasti umire, pokažite nježniju stranu. Zagrlite je i nježno dodirujte po licu. Tako ćete ostaviti dojam muževnosti i vještine u vođenju ljubavi.

7. Usredotočenost samo na G-točku
Poznato mjesto ženskog užitka nalazi se na gornjoj strani vaginalnog zida. Ima rebrastiju teksturu na dodir, pa se može i napipati prstima. Iako je ključna za istinsko uživanje nježnijeg spola, G-točka vam ne bi trebala biti opsesija. Čak i ako je uspijete pronaći, ne zaboravite ostale dijelove njenog tijela.