Portal 072info

Sedam sitnica koje svaka žena zaslužuje

ZAPRATITE NAS NA FACEBOOKU, OSTANITE INFORMISANI!

Romantična veza puna je kompromisa, no to ne znači da bi se trebali pomiriti sa sudbinom i zaboraviti na većinu svojih potreba. Svaka žena zaslužuje čovjeka koji će je voljeti i poštovati, i koji će biti spreman na određene ustupke kako bi je usrećio. Mi vam donosimo onih minimalnih sedam sitnica koji bi svaki muškarac trebao bit spreman za svoju damu uraditi.

1. Ponoćni šoping

Znate da pokraj sebe imate pravog muškarca, ako je spreman usred noći odjuriti do najbliže otvorene radnje kako bi vam kupio tampone ili uloške. Njemu ne samo da nije neugodno kupovati te intimne ženske proizvode, već je svjestan da treba biti učinkovit, a kupovinu obaviti u brzom roku.

2. Pamćenje detalja
On vam ne mora čitati misli, niti biti vrhunski kuhar, ali trebao bi znati vaše favorite. Nakon dugog radnog dana on će vas iznenaditi dostavom najdražeg jela iz omiljenog restorana, te će vam bez pitanja nasuti čašu vina. Istovremeno, pred njime možete jesti i piti bez osjećaja krivice i li neugodnosti.

3. Opuštanje uz televizor

Čuvajte muškarca koji misli da je subotnji izlazak jednako zabavan kao i “vegetiranje” pred televizorom uz omiljenu seriju. Žene se vole srediti i izaći u noćni provod, ali nekad im nije do ničega i žele se samo grliti s partnerom u toploj pidžami.

4. Podjela kućanskih poslova

Živimo u 21. vijeku i čišćenje, kuhanje i pranje nisu isključivo ženski poslovi. Imate li muškarca koji će se samoinicijativno ponuditi oprati suđe nakon večere, zna upaliti usisavač i voljan je oprati mašinu veša – čuvajte ga!

5. Dobar seks

Njegovo je tijelo stvoreno da kod vas izazove erupciju strasti i užitka. Vi imate pravo ponekad reći da vas boli glava, ali isto tako zaslužujete nesebično vođenje ljubavi koje će vam priuštiti neslućene vrhunce. Također, volite kad vas strastvenim dodirima iznenadi u rano jutro, ili tokom noći.

6. Dijeljenje interesa

Vaš partner ne treba biti vaša kopija u muškom tijelu, ali lijepo je biti u vezi s nekim ko dijeli dio vaših interesa, ili vam jednostavno želi ugoditi. Njemu nije problem zavrtjeti vas na plesnom podiju ili otići s vama u večernju šetnju.

7. Predanost vezi

Vi ste zapanjujuća osoba, i zaslužujte partnera koji je svjestan vaših dobrih i loših strana. Štaviše, on se smije vašim, čak i lošim, šalama, želi stalno biti u vašem društvu i ne razmišlja o drugim ženama. On predano želi graditi vašu vezu.

avaz.ba/cazin.net

Podijelite članak