Portal 072info

Sedam stvari koje ne smiješ otkriti o sebi na prvom sastanku

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Dobar utisak i prevelika iskrenost nekada ne idu jedno sa drugim…

Jedva si čekala da te slatki momak koji ti se već duže vreme dopada pozove na piće? Kada ste konačno ugovorili viđanje, na redu je i da ostaviš dobar utisak! Zato ti otkrivamo kojih 8 činjenica treba i da sačuvaš za sebe bar dok ga odlično ne upoznaš, piše Cosmopolitan.

“Nisam zaposlena”
Ne savetujemo te da lažeš i da pričaš kako imaš sjajan posao, a ustvari trenutno se ne baviš ničim. Međutim, savetujemo te da nije najbolja stvar reći momku kojeg želiš da zadiviš kako ne radiš i još uvek te izdržavaju roditelji. Ukoliko ste započeli tu temu, bolje je da mu objasniš kako imaš sjajne ideje oko posla i radiš na tome da ih što pre ostvariš.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

“Spavala sam sa dosta njih na fakultetu”
Tvoja iskustva iz rane maldosti su samo tvoja. Nemoj ih koristiti kako bi nekog nasmejala ili zabavila jer u većini slučajeva takva iskustva su samo tebi simpatična. Sigurno ga nećeš inpresionirati brojkom, već samo učiniti da on poželi da što pre pobogne ili poželi da ti bude samo broj.

“Uh, otkad nisam imala seks”
Sledeće logično pitanje bi glasilo: “Zašto?”. Verujte nam da dobar odgovor na ovo pitanje ne postoji. Ovakav razgovor će samo srušiti sve moguće šanse da započenete neku normalnu i ozbiljnu vezu. Ipak je prvi sudar prilika za upoznavanje,a ne ispovedaonica.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

“Bila sam seksulano zlostavljana”
Iako je dobro poznata činjenica da je veliki broj seksualno zlostavljanih žena i da društvo ne treba o tome da ćuti, ovo ipak nije tema za prvi sastanak. Naravno, da ne treba da se stidiš jer to nije tvoja krivica, ali ovaj podatak zadrži za sebe bar dok ga ne upoznaš malo bolje. Uvek se trudi da te muškarac vidi kao hrabru ženu, a ne kao žrtvu.

“Moj bivši je takvo đubre…”
Ukoliko izađeš na prvi dejt i stalno vrtiš priču o tome kako si u prethodnoj vezi bila zlostavljana psihički i kako se on loše poneo prema tebi, unistićeš svu čar sastanka, ali i njegovu zainteresovanost. Ovo su teme koje ne zaslužuju da budu spomenute na prvom sastanku sa potencijalnim dečkom.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

“Toliko puta sam bila ostavljena i prevarena”
Kao što smo napomenuli, na prvom satstanku kada treba da se stvore prvi utisci i formira prvo mišljenje, nemoj ostavljati utisak žrtve. Ti si jedna pametna, nezavisna i hrabra devojka koja će svojim humorom i harizmom osvojiti njegovo srce, a ne sažaljenjem!

“Prevarila sam biveg dečka”
Onaj koji je jednom prevario, uradiće to bar još jednom sigurno. Iako ne možemo da tvrdimo da je kod svih to slučaj, verujemo da osobi koja sedi preko puta tebi neće biti prijatno da čuje da si u prošlosti varala. Prva misao koja će mu proći kroz glavu je i da ćeš i njemu to isto uraditi i automatski ćete svrstati u devojke za jednu noć.

Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6