Portal 072info

Sedam ženskih kvaliteta koje su muškarcima važnije od izgleda

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Jedna od predrasuda u odnosu muškaraca prema ženama jest ta da im je bitan samo izgled. Naravno, postoje površni muškarci kojima je to najvažnija “kvaliteta” kod žene, ali zreli muškarci znaju da su neke stvari važnije od izgleda.

1. Ljubazni ste. To je jedna od najvećih kvaliteta dobrih ljudi i nalazi se na vrhu popisa kvaliteta koje muškarci traže u ženama. Kada ju prepozna u vama.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

2. Uz vas se osjeća kao kod kuće. Pružate mu osjećaj ugode i udobnosti kakaj je do tada imao samo unutar svog doma, a sada ga je pronašao i uz vas.

3. Upozorit ćete ga kada nije u pravu. Muškarac treba ženu koja će mu bez ustručavanja ukazati na njegove pogreške, pogotovo ako one mogu rezultirati lošim posljedicama.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

4. Jaki ste, ali istovremeno ženstveni. Iako ih se pomalo boje, muškarci zapravo priželjkuju snažnu ženu, a najviše vole kada njihova snaga dolazi u kombinaciji sa ženstvenošću. Nema ništa seksipilnije od žene koja zna što želi i koja je ponosna na to što je.

5. Ne nedostaje vam ambicija. Bez obzira na to želite li karijeru ili pak želite osnovati obitelj i postati domaćica, za sve to potrebna je velika doza odlučnosti, motivacije i ambicioznosti. Što god odabrali za sebe, činjenica da u tome želite biti ‘top’ muškarcima je izrazito privlačna.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

6. Spremni ste na kompromise. Muškarci i žene podjednako su tvrdoglavi, često nismo otvoreni za promjene koje su nam ponekad potrebne, ali u vezi ne smije postojati takav način razmišljanja. Ako ste iskreno spremni na kompromise, time muškarcu pokazujete da ste zrela i staložena žena.

7. Volite ga svim svojim srcem. Ovo je, bespredmetno, najvažnija ženska kvaliteta na koju muškarci ‘padaju’. Kada žena voli, onda voli čitavim svojim bićem i potpuno je posvećena toj ljubavi. Takva odanost važna je muškarcima.

Avaz

Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6