Sedam znakova da ste u vezi s pravim muškarcem

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.
DEKRA

Sve je više loših veza, loših odnosa među partnerima, a ipak, iz nekih razloga oni ostaju zajedno iako to ne funkcionira najbolje. Zašto?

Mnogi će naći razne izgovore za ostanak u nečemu što ih čini nesretnim, najčešće “zbog mira u kući”, “da ne bi selo pričalo” ili jer jednostavno ne znaju kako izgleda zdrava veza, piše Večernji.

Zato portal TOI donosi 7 znakova prema kojima ćete prepoznati da je “to- to!” i da ste u vezi s pravom osobom za vas…

1. Uvijek će vas podsjećati koliko vas voli

Pravi muškarac uvijek će vas podsjećati na to koliko vas voli, riječima, djelima, gestama…Ako vas zaista voli, itekako ćete to osjetiti.

2. Uvijek vas podupire

Bez obzira na to želite li se vratiti na fakultet nakon 20 godina, početi pjevačku karijeru ili ostati kod kuće i biti kućanica, pravi muškarac uvijek će podržati vaš izbor i biti vam podrška. Bit će uz vas na svakom vašem životnom putu i pljeskati vašim pobjedama, ali i ublažiti poraze i razočaranja.

3. Neće vam dati razloga za sumnju

Muškarac koji vas zaista voli neće vam dati povoda za sumnju. Ne znači to da neće napraviti nešto s čime se vi ne biste složili, ali će napraviti sve da izgradi povjerenje i neće vas dovesti u situaciju zbog koje biste posumnjali u njega.

4. Zbog njega ćete se uvijek osjećati lijepo

Čak i kada imate težak dan, kada vam frizura nije najbolja, kada vas ljuti puno toga, pravi muškarac bit će tu uz vas i pokazati vam da ste lijepi za njega, bez obzira na podočnjake koje imate ili neukrotivu frizuru.

5. Osjećat ćete se sigurno

Jedan od najvećih komplimenata koje muškarac može dobiti od žene jest da se zbog njega ona osjeća sigurno. Pravi muškarac napravit će sve da se žena koju je odabrao za svog životnog suputnika zaista tako i osjeća.

6. Prepoznaje vaše raspoloženje, a da mu to ne kažete

Muškarac kojem je stalo do vas potrudit će se upoznati vas što bolje i znat će prepoznati kako se osjećate, a da mu to ne morate reći. I pobrinut će se da se osjećate bolje ako vas nešto muči.

7. Bit će iskren prema vama

Ne postoji osoba na svijetu koja nikada nije izrekla nijednu laž. I vaš će muškarac zasigurno izreći poneku, ali neće lagati s namjerom da vas povrijedi.