Sedmica borbe protiv raka dojke sa “Avonom” i Poliklinikom “Medicom”

BACD75A2 6131 41D6 A9FC 053C1B6BE0C7
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

“Veliko mi je zadovoljstvo da sam kao predstavnik kompanije Avon imao priliku za saradnju sa predstavnikom Poliklinike Medicom Zenica Mirzom Husetićem na ovako bitnom projektu. Avon se već 135 godina bavi ljepotom na drugačiji način i spaja ljude, koristeći snagu ljepote kako bi transformisao živote žena na bolje. Preko Avona i Avon fondacije širom svijeta donirano je preko 1,1 milijarde dolara, sa fokusom na borbu protiv nasilja nad ženama i borbu protiv raka dojke. U okviru naše kampanje za borbu protiv raka dojke su obezbijeđeni pregledi za preko 20 miliona žena širom svijeta. 

Zahvaljujući posebnim proizvodima sa rozom vrpcom prikupljamo sredstva u Avon Fond za borbu protiv raka dojke. U Bosni i Hercegovini ovi proizvodi su predstavljeni 2007. godine, te je do sada zahvaljujući našem Fondu za borbu protiv raka dojke prikupljeno preko 450.000 KM koje su usmjerene u lokalne zajednicu.

Kontinuiran rad na dizanju svijesti o ovoj bolesti kao i edukacija o važnosti samopregleda i pregleda smijer je u kojem djelujemo. Spremno smo se odazvali pozivu na ovu akciju jer želimo istaknuti bitnost pravovremenog dijagnosticiranja bolesti i dodatno potaknuti žene u Bosni i Hercegovini da obave preglede dojki. Zato ovim putem pozivam sve dame da posjete stranicu www.budizdrava.com na kojoj mogu naći sve potrebne informacije o raku dojke kao i koji su koraci prevencije. Oktobar je mjesec dizanja svijesti o ovoj bolesti, ali bitno je da se uvijek govori o tome kako bi se osvijestilo što više osoba i spasilo što više života”, rekao nam je Vedad Dedić, Avon Zone Manager regije Središnja Bosna.

GODISNJICA
MARKETING