Sedmični horoskop od 13.08 do 20.08

Sedmični horoskop od 13.08 do 20.08

horoskop-kwiecien-screen

Ovan 21.3. – 20.4.

PosaoPosao koji ste već započeli, trebali bi da dovedete do kraja, ove sedmice. To bi mogao biti i dogovor, koji sada treba realno pokrenuti cijelu dogovorenu priču. Sigurno da ne mirujete, već koristite svaki momenat kako bi do perfekcije ostvarili svoj plan. A i sreća vas u svemu tome prati.

LjubavI sami osjećate da ste u dobrom periodu za ljubav i ljubavna dešavanja. Ukoliko ste u vezi, uspjet ćete razgovorom da prevaziđete probleme u odnosima, ako je do njih došlo. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu očekivati prijatno poznanstvo sa jednom Vagom. S tim da ne ubrzavate tok dešavanja, već budete taktični. Neće biti dugog čekanja, a sam kontakt sa ovom osobom će vas uveseljavati. Već krajem sedmice, bit će aktuelniji Zemljani znaci: Bik, Djevica ili Jarac. Osvojit će vas stabilnost i poštovanje, koje ćete prepoznati kod partnera. Baš ovakvim stavom partnera, kod vas će se probuditi najbolje osobine.

ZdravljeSklonost pretjerivanju u svim vidovima uživanja, moglo bi vam donijeti iscrpljenost i zamor.

Bik 21.4. – 21.5.

PosaoPrijateljstva koja održavate na radnom mestu, ove sedmice bi mogla donijeti neke nove planove i ideje. Optimistički ste raspoloženi i osjećate da vas podržavaju bitne osobe oko vas. Sada budite spremni da opravdate pruženo povjerenje. Sve je na vama. Kako vam se približava uspješniji period, budite aktivni.

LjubavSam početak sedmice, kreće pozitivno. Ukoliko ste na godišnjem odmoru, ulazite u novo društvo. Bit će tu i dvije osobe koje će vam biti vrlo interesantne. Opredjelite se za partnera koji je pun vatre, šaljiv i koji u svakom momentu nešto novo organizuje. Ako niste na odmoru, tokom dana pored vode, pokreće se nešto novo. Ma gdje da se nalazite, povoljno vam je za ljubav i novo poznanstvo. Venera još uvijek boravi u vašem astrološkom polju ljubavi. Tokom vikenda bi moglo doći do ljubavi na prvi pogled i to sa partnerom koji se bezazleno hvali. Napokon bi moglo doći do susreta sa osobom koju ste upoznali preko društvenih mreža, a već ste imali dogovor koji se nije realizovao.

ZdravljePrati vas dobro raspoloženje, koje pozitivno utiče i na vaše zdravlje.

Blizanci 22.5. – 21.6.

PosaoI dalje vas podržavaju sjajni uticaji, koji omogućavaju stabilna riješenja na duži vremenski period. Sada vam je glavni cilj da se finansijski dobro obezbjedite kroz posao kojim se bavite. Moguće je napredovanje, dobitak zaposlenja, kao i odlazak na socijalni program, ukoliko ste pred penzijom.

LjubavUkoliko ne idete na godišnji odmor, ne brinite. Čeka vas dobar provod, kao i kućne zabave, izlasci… Mogla bi vam se desiti ljubav sa osobom koja živi u vašoj blizini ili se odskora doselila u vaš komšiluk. Inače vas prati dobar osjećaj kada je ljubav u pitanju. NIšta nije slučajno, Venera se približava vašem astrološkom polju ljubavi i najavljuje jedan od boljih perioda za ljubav. Veze koje započnu ove sedmice, obećavaju lijep nastavak priče. Jedna stvar je sigurna, čim uđete u novu vezu, pojavit će se još neko ko će vas zainteresovati. U ovom periodu vam se ne preporučuje ulazak u duple veze. Poboljšanje finansijske situacije povoljno utiče na odnose u braku.

Zdravlje:Vrijeme je za promjene načina života i ishrane. Sport, odmor i zdrava ishrana.

Rak 22.6. – 22.7.

PosaoOčekivana dešavanja, mogla bi vam donijeti stomačnu nervozu. Po običaju se za sve unaprijed brinete i to bez razloga. Takva vam je i ova sedmica. Svi uticaji vas dobro podržavaju, po pitanju dešavanja koja su vezana za posao. Da li očekujete da ga dobijete, ili trebate da riješite neki tekući problem, svejedno… Budite strpljivi.

LjubavIzvjestan period ste pokrenuli i želite emotivne promjene, naročito ukoliko ste usamljeni. Najviše obećava odlazak na put, izlet u društvu prijatelja, ali i posjeta rođaka. U ovoj simbolici će se odvijati situacija koja će vam donijeti novi ljubavni početak. Najvažnije od svega je to što znate tačno šta želite, kakav partner dolazi u obzir. Za sada niste rasploženi za prolazne veze i avanture. Ako se u vašem životu pojavila uspješna i stabilna osoba, znajte da je to pravo riješenje. Sa partnerom bi mogla postojati izvjesna razlika u godinama. Bračnim parovima je data mogućnost da poboljšaju odnose i prevaziđu trenutne probleme.

ZdravljeMoglo bi vas mučiti nestrpljenje. Inače ste u odličnoj formi.

Lav 23.7. – 23.8.

PosaoVraćaju vam se stare ideje, koje trenutno razmišljate konačno da pokrenete. To bi mogao biti početak privatnog posla, ali i mogućnost odlaska u inostranstvo, da bi se tamo živjelo i radilo. U dobrom ste periodu za posao, ma čime da se bavite. Samo se dogovorite sami sa sobom i sve će postepeno doći na svoje.

LjubavVaša neskromnost dolazi do izražaja. Iako imate mogućnosti za ulazak u novu vezu, nekako niste zadovoljni sa onim što vam se omogućava. Sve ono što vam djeluje nedodirljivo, to vam je i interesantno. Ljubav sa osobom koja nije iz vašeg mjesta boravka ili je iz inostranstva, najbolje bi vam prijala. Pa ako idete na godišnji odmor, dat će vam se prilika da okušate sreću sa takvim partnerom. Ako je partner stariji od vas, finansijski stabilan, ova veza se nastavlja i poslije povratka kući. Ukoliko ste se razdvojili od voljene osobe, a veza je trajala preko godinu dana, nešto bi moglo da se pokrene ove sedmice.

ZdravljeJasno razmišljate i tačno znate šta želite a šta ne, na bilo kom polju života. To vam daje pokretačku snagu i dobro zdravlje.

Djevica 24.8. – 23.9.

PosaoAko ste pred većim poslovnim promjenama, mogli bi početkom nsedmice osjetiti nesigurnost i dvoumljenje. Naročito ako birate između dva pravca podjednako draga. Već od sredine sedmice, utisci vam se slažu i otvaraju vam se nova vrata. Sve dolazi na svoje mjesto, osjećate olakšanje.

LjubavOve sedmice bi trebali da se opredjelite sa kim želite da uđete u emotivnu vezu. Neodlučnost i čekanje da se samo od sebe riješi, donijet će vam promašaj. Zato i sami nešto pružite i potrudite se prema osobi koja vam se dopada. Kako ste podržani na ljubavnom planu, aktivirajte se. Uticaj vam traje još ovu sedmicu. Neke nove mogućnosti vam se otvaraju preko prijatelja. Ovdje se radi o osobi koja živi daleko, možda u inostranstvu. Sve bi moglo da se odvija pri izlasku sa prijateljima. Ako razmišljate o ulasku u brak, krenite sa pripremama. Izbjegavajte sukobe sa bračnim partnerom.

ZdravljeNestrpljenje i blaga napetost. Okrenite se sportskim aktivnostima, mnogo bolje ćete se osjećati.

Vaga 24.9. – 23.10.

PosaoSreća vam se osmjehuje. Šta god da planirate, pred vama se otvaraju putevi. Ipak, za realizaciju je potrebno vrijeme i strpljenje. Imate više varijanti. Mogućnost povratka na staro mjesto, posao koji ste već nekada radili, a donio bi vam dobru zaradu. Kontakti sa inostranstvom i stranim firmama također obećavaju.

LjubavUticaji koje vam donosi asteroid Juno, nagovještavaju neplaniran susret sa starom ljubavi. I preko nekog od zajedničkih prijatelja mogli bi čuti informacije koje će vas obradovati. Vaša veza još uvijek nije dovršena, tako da nema potrebe da se na silu odvajate od partnera koji vam je nekada mnogo značio. Ako ste zaposleni, na radnom mjestu se nešto neobično dešava. Osoba koju poznajete već duži period, pokušava da vam se približi i to na otvoren način. Odlazak na plažu u većem društvu, najavljuje nešto novo sa partnerom koji je veliki zabavljač. U prisustvu bliskih rođaka ili prijatelja, riješavaju se nesuglasice u braku.

ZdravljeSkloni ste alergijskim reakcijama. Najosetljivija vam je koža.

Škorpija 24.10. – 22.11.

PosaoNaučili ste neke lekcije, zato nemojte da ponavljate iste greške. Nervoza i sukobi vam ništa dobro neće donijeti. Sa druge strane vam je omogućeno da izbijete u prvi plan, ukoliko budete i dalje uporni i odgovorni. Opredjelite se za više ciljeva, a zanemarite tuđe sporedne komentare.

LjubavIzuzetno je interesantno na ljubavnom planu. Sve ono što biste mogli ostvariti je podjednako interesantno. Veze koje su već trebale da započnu, a nisu, sada daju priliku za početak većeg zbližavanja. Omogućena vam je ljubav sa osobom sa kojom postoji razlika u godinama, zatim sa vrlo privlačnim i strogim partnerom, kao i sa osobom koja dolazi iz daleka, možda inostranstva. Ako ste izašli iz duge veze, ne preporučuje vam se novi početak. Prvo raščistite situaciju od ranije, pa ako ustanovite da vas više ništa ne veže za staru ljubav, tek onda se okrenite nečemu novom. U suprotnom ćete biti opterećeni mislima iz prošlosti.

ZdravljeSve što vam se dešava preživljavate preko stomaka. Pronađite se u dešavanjima koja vas opuštaju.

Strijelac 23.11. – 21.12.

PosaoNosi vas pozitivna energija, naročito ako idete na godišnji odmor ili ste se vratili. Sve vam djeluje lako i izvodljivo. Možete očekivati dobra dešavanja na radnom mestu, ako ste napravili dobar plan. S tim da nije preporučljivo da se povodite trenutnim emocijama, već se okrenete ka trajnim i stabilnim vrijednostima.

LjubavSve ono što želite od partnera je nježnost i posvećenost. Ukoliko to ne dobijate, sigurno da razmišljate da li je ova veza za vas. Ovo je prolazni uticaj, zato ne mjenjajte ništa. Dajte sebi vremena još jedan kraći period, kada će te doći do pravih odgovora. Sve odluke donešene na brzinu, mogle bi se ispostaviti kao pogrešne i to uskoro. Nove ljubavi uglavnom kreću pored vode, na moru, ali i jezeru… Za vikend se potrudite da budete u društvu. Uz dobar provod, moglo bi doći do ljubavi sa nježnim partnerom, koji će vam posvetiti maksimalnu pažnju. Mlađi bračni parovi očekuju radosne vijesti po pitanju potomstva.

ZdravljeDobrog ste zdravlja. Jedino bi vas mogla mučiti ljubavna patnja.

Jarac 22.12. – 19.1.

PosaoAko vam neka poslovna zamisao ne ide od ruke, kroz udruživanja i timski rad dobijate potrebnu snagu za svoje ciljeve. Neprijateljstvo koje osjećate od strane jednog dijela saradnika zanemarite, pred vama su mnogo važnija dešavanja. Naklonjena su vam putovanja, najbolja varijanta je da odete na godišnji odmor.

LjubavSami sebe preispitajte šta želite od veze koja je u toku. Trenutno ste zbunjeni i nesigurni, što vama nije srodno. Ne donosite odluke na brzinu, sasvim je moguće da su neka druga dešavanja u vašem životu direktno uticali na sagledavanje vašeg partnera. Odlazak na godišnji odmor sa voljenom osobom, donosi konačne odgovore. Promjena mjesta boravka će vam sigurno prijati i poboljšati vaše odnose. I usamljenim osobama se pružaju nove mogućnosti na putu ili godišnjem odmoru. Ako već ne putujete, neko nov se pojavljuje u vašem bližem okruženju.

ZdravljeNe preporučuje vam se pretjerano izlaganje suncu. Koristite sve vrste zaštite i dobro ćete se osjećati.

Vodolija 20.1. – 18.2.

PosaoKako ste ušli u jedan od najuspješnijih perioda po pitanju poslovnih dešavanja, prepustite se ovoj pozitivnoj energiji da vas sama nosi. Ne pokušavajte da sami mjenjate i forsirate na svoj način, jer ste trenutno preosjetljivi i nesvjesno bi mogli da blokirate svoj uspijeh. Budite uporni ukoliko tražite posao, tu vam je negdje na dohvat ruke.

LjubavNa ljubavnom planu su moguća iznenađenja svake vrste, ali u pozitivnom smislu. Kako bi moglo doći do neočekivanog i naglog zaljubljivanja, pokretanja veze koja vam vraća sreću, također je sasvim ostvarljivo da dođe do susreta sa starom ljubavi. Ako vam se pojavi stari partner, idealan je momenat da razgovarate prijateljski. Da jedan drugog saslušate i doći ćete do odgovora koji su vam neophodni. Na putovanju, preko nekoga, pa čak i društvenih mreža, lako bi vas neko sasvim nov mogao zainteresovati. Sa uticajima koje primate, samo je potrebno da se i sami pokrećete, izlazite i kontaktirate.

ZdravljePočetak sedmice bi mogao donijeti emotivnu preosjetljivost, koja vas napušta od srijede. Inače ste na polju zdravlja zaštićeni prisustvom Jupitera.

Ribe 19.2. – 20.3.

PosaoSvi pripadnici ovog znaka koji realno sagledaju svoju trenutnu situaciju kao i mogućnosti, moći će nešto da promjene, dogovore se. Dobro bi vam došao savjet bliskog prijatelja, ako vas nešto zabrinjavajuće muči i opterećuje. Sve možete da promjenite na bolje u trenu, zavisno od vaših odluka.

LjubavJupter koji vas nesebično podržava na astrološkom polju ljubavi, ove sedmice poručuje da najbolja ljubavna dešavanja možete ostvariti sa Vodenim znacima: Rak, Škorpija ili Riba. S tim da budete oprezni pri samom izboru partnera. Ako se okrenete ka starijoj osobi, osobi koja vam ulijeva sigurnost i povherenje, napravit ćete pravi izbor. Svi kontakti koji traju ili kreću, a u odnosu sa partnerom osjećate nesigurnost, neku nedovršenost u izražavanju ili ponašanju, najavljuju da bi ovdje moglo doći do neiskrenosti i problema u odnosima. Veze koje kreću lagano bez tenzije i opterećenja bilo koje vrste i te kako obećavaju lijep nastavak priče.

ZdravljeDobrog ste zdravlja. Samo pretjerivanje pri boravcima na suncu, moglo bi vam donijeti prolazne tegobe. Koristite adekvatnu zaštitu, na vrijeme se zaštitite.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS