Sedmični horoskop od 20.08 do 26.08

Sedmični horoskop od 20.08 do 26.08

horoskop-kwiecien-screen

Ovan 21.3. – 20.4.

Posao: Atmosfera na radnom mjestu na vas djeluje stimulativno. Uz opuštene razgovore dolazite do nekih ličnih odgovora, na koji način bi mogli napraviti bolju organizaciju. Tu su i neke nove ideje i planovi. Gledate dalje u budućnost i u tom pravcu se usmjeravate. Sigurni ste u sebe i znate šta hoćete.

Ljubav: Kod vas dolazi do potpunog buđenja. Jedna neočekivana situacija će vam otvoriti oči i vidjet ćete bitne osobine svog partnera. Ako ste u vezi koja traje već duži period, shvatit ćete da ste sami sebe precjenili i da je ovo prava osoba za vas. Prelijep preokret koji vam ispunjava dušu i donosi zadovoljstvo i opuštanje dok usamljeni pripadnici ovog znaka ne odustaju od želje sa spajanjem. Uglavnom se povodite svojim očekivanjima i znate kakav partner bi mogao da vas usreći. Trenutno bi moglo doći do neočekivanog obrta sa partnerom koji je upečatljiv i dominantan na svoj način. Uglavnom nosi crnu odjeću. Ali tu je i jedna starija osoba, pa sada birajte.

Zdravlje: Do vikenda budite oprezni pri boravcima na suncu. Inače ste u punoj formi i idete ka još većoj fizičkoj stabilnosti.

Bik 21.4. – 21.5.

Posao: Ulazak Venere u vaše astrološko polje posla, moglo bi vam donijeti zaposlenje, promjenu na bolje kako u odnosima tako i u trenutnoj poziciji. U svakom slučaju ćete imati podršku od strane žena i saradnika koji su vam odani prijatelji. Prisutan i jedan malo nepovoljan uticaj, koji govori da bi mogli osjetiti nečiju ljubomoru.

Ljubav: Svu snagu ste usmjerili ka osvajanju osobe do koje vam je stalo već duže vreme. U vašoj blizini, društvu… pojavila se osoba koja je takođe zainteresovana i otvoreno se bori za istog partnera. To na vas djeluje stimulativno, pa ćete pokrenuti svu svoju strpljivost i taktičnost. Sreća je na vašoj strani, samo ne odustajte prije vremena. U drugoj polovini sedmice, zauzeta osoba bi mogla ući u vaš život. To je neko ko stanuje u vašoj blizini ili tu radi. Ako idete na godišnji odmor, očekuje vas ljubav koju će te pamtiti do kraja života. Ovo će biti pravo osvježenje koje vam donosi potpuni oporavak od prethodnog razočarenja. Sklad u braku.

Zdravlje: Ulazak Venere u vaše astrološko polje zdravlja, poboljšava fizičku kondiciju i raspoloženje.

Blizanci 22.5. – 21.6.

Posao: Pratite svoju intuiciju, ako ste u nekom prelaznom periodu i pred bitnim poslovnim odlukama. Bit će potrebna prilagodljivost u cilju stizanja do najboljih rezultata. Samo ne precjenjujte sebe, ne donosite odluke po trenutnim osjećanjima i na brzinu ne odlučujte, jer ovo je vreme kada stvarate svoju budućnost.

Ljubav: Kako vam je Venera već ušetala u astrološko polje ljubavi, nadajte se dobrim dešavanjima na ljubavnom planu. Sama Venera donosi novu ljubav, kao i bolje odnose u vezi ili braku. Tu je sada prisutan jedan nepovoljan uticaj, koji ukazuje da bi svu ljepotu i zadovoljstvo u odnosima, ljubomora mogla donijeti nemir, hlađenje odnosa, pa i konačni rastanak ukoliko bi došlo do ljubomorne scene i nekontrolisanih reakcija. Bitan je i izbor novog partnera. Svako pretjerivanje i hvalisavost suprotne strane bi trebao biti prepoznatljiv signal, da sa ovakvim partnerom možete doživjeti samo kratku avanturu.

Zdravlje: Isključivo od vašeg izbora, šta unosite u organizam zavisi i vaša vitalnost. Sklonost ka gojenju je neminovna.

Rak 22.6. – 22.7.

Posao: Gura vas jaka pokretačka snaga. Sami osjećate da je za vas krenuo uticaj koji vam može donijeti mnogo toga dobrog. Sada se ne zaustavljajte samo na planiranju, već aktivno učestvujte i pokrećite događaje. U svemu se oslonite isključivo na sebe, svoje sposobnosti i mogućnosti, kako bi sve bilo trajnije i uspješnije.

Ljubav: Nestrpljenje i nesigurnost bi mogli da pokvare sve vaše planove u ljubavnom životu. Ako ste u vezi, potrebno je više razumjevanja prema potrebama i željama partnera. U suprotnom ćete samo sebi zakomplikovati život, a možda i ostati usamljeni. Ali i ako je pred vama novi početak, ne ubrzavajte tok događaja, mogli bi postati prenaporni i neinteresantni novom partneru. Na sva ova dešavanja ukazuje jedan prolazni uticaj, koji ako aktivirate donijet ćete sebi gubitak u ljubavi. Dok sa druge strane primate jače uticaje, koji ukazuju da kroz vjeru u sebe i stabilan stav u emotivnim odnosima, možete doći do svih planiranih ljubavnih ostvarenja. Sreća vam se ipak smiješi, a na vama je da je uhvatite.

Zdravlje: Sklonost ka uživanju u jelu ili piću, moglo bi vam donijeti stomačne tegobe.

Lav 23.7. – 23.8.

Posao: Spremnost na prilagođavanje u datim momentima, sigurno će vam biti od velike koristi. Izbjeći ćete zavidne komentare, a na putu svojih planova nećete mnogo skretati pažnju na sebe. Svaka diskrecija i opušten stav, u skorijoj budućnosti donijet će vam dobre vijesti, ostvarenja…

Ljubav: Propuste koje ste napravili u prethodnom periodu, vrlo lako bi mogli da korigujete. Sve je u vašem načinu razmišljanja i viđenja kompletnih dešavanja. Ako ste prepoznali da ste bili nepravedni prema svom partneru, ostavili ga ili udaljili se, obnovit ćete odnos, samo ako krenete na diskretan način. Direktnim stavom usporit ćete tok dešavanja. Tajne ljubavi i ljubavi sa partnerom koji živi u inostranstvu su u fazi velikog preporoda. Ukoliko dođe do susreta poslije dužeg perioda, pokrenut će se konkretne priče o nastavku vašeg odnosa. Stariji partner bi u mnogome mogao da promjeni vaš način života i okrene vas ka ozbiljnijim vrijednostima, načinu razmišljanja i postupaka.

Zdravlje: Početkom sedmice bi mogli osjećati nervozu, koja vas napušta poslije utorka. Jasno razmišljate i dobro se osjećate.

Djevica 24.8. – 23.9.

Posao: Poslovnu sedmicu započinjete oslobođeni svih pritisaka, gdje vaša slobodna volja dolazi do izražaja. Neke bitne stvari i dešavanja, zadržat ćete samo za sebe i pri tom uživati u reakcijama saradnika, koji nisu u saznanju do kog ste vi došli. Smanjena koncentracija bi mogla donijeti pasivnost u bitnim momentima.

Ljubav: Samo ako znate šta hoćete, usmjerit ćete svoj ljubavni život u pozitivnom pravcu. U vezama koje traju moglo bi doći do manjeg nezadovoljstva ili napetosti početkom sedmice. Međutim drugi uticaji vas odlično podržavaju, tako da ćete i iz ove krize izaći u toku dan, dva… u slučaju da ste se posvađali sa partnerom. Do novog početka najlakše dolazite preko komšiluka, rođaka, zatim na mjestu za zabavu i konačno preko društva sa kojim često izlazite. Da li ćete se opredjeliti za stariju osobu, tajanstvenu i neodoljivu ili za jednu romantičnu dušu, zavisi od vašeg trenutnog raspoloženja i interesovanja.

Zdravlje: Ukoliko osjetite pad koncentracije, to vam je jasan signal da ste u mnogo čemu pretjerali.

Vaga 24.9. – 23.10.

Posao: Ukliko ste opterećeni dešavanjima u kući, moglo bi doći do gubitka volje i teškog prihvatanja činjenica, što bi nepovoljno uticalo na odnos prema vašim poslovnim obavezama. Ipak, spašava vas Venera koja je upravo ušetala u vaše sazvježđe. Negdje bi lako mogli postići kompromis i sebi olakšati trenutne pritiske.

Ljubav: Do sredine sedmice, dok kroz vaše astrološko polje ljubavi bude prolazio Mjesec, moglo bi doći do različitih promjena. U jednom momentu će vas gurati jaka energija da svojim željama i potrebama date oduška, da možda pozovete starog partnera… a već slijedeći momenat odustajete… Ako ipak smognete snage i to učinite, očekuje vas prijatno iznenađenje. Šta god da se dešava na vašem ljubavnom planu, ne bi smjeli biti neodlučni i odustajati. Ne dozvolite da nepovoljan aspekt između Jupitera i Urana donese propuštene šanse. Jer vam drugi uticaj donosi mnogo više sreće i ljubavi. Strpljenje i vrijeme omogućava trajna pozitivna rješenja. Ne zaboravite i Veneru u vašem sazvježđu, koja poručuje da je potrebno da se borite za osobu do koje vam je stalo.

Zdravlje: Optimizam i duhovni razvoj, podići će vas iznad svih problema i pritisaka.

Škorpija 24.10. – 22.11.

Posao: Vraćanje starih problema na poslovnom planu moglo bi vam donijeti gubitak volje. Ako želite dobre ishode u čitavoj situaciji, neophodno je da prihvatite činjenično stanje i strpljivo radite na rješavanu problema. Na takav način možete doći do nevjerovatnih rješenja i uspjeha.

Ljubav: Svi oni koji su odlučni u svojoj namjeri da osvoje novog partnera, ali i da vrate starog, uspjet će u tome. I to na jedan vrlo diskretan način, pa možda i preko bliske osobe. Bez obzira da li ste zauzeti ili slobodni, pojavljuje se neko nov u vašem životu, sa kim će veza krenuti tajno. Ako je partner zauzet a vi slobodni, ipak će vam trebati vremena da sagledate da li ste spremni za tako nešto. Već ako su obje strane zauzete, ljubavnoj igri neće biti kraja. Sreća je pokucala na vrata ljubavi. Do manjeg zastoja u odnosima, moglo bi doći sa partnerom koji je iz inostranstva. A ako ste imali dogovor da se sa takvom osobom upoznate, doći će do opravdanog kašnjenja. Svakako su omogućeni ljubavni počeci na moru ili u blizini vode.

Zdravlje: Kako ćete se osjećati, zavisi samo od vašeg načina razmišljanja i trenutnog doživljaja stvarnosti.

Strelac 23.11. – 21.12.

Posao: Ušli ste u fazu realizacije, ako ste planirali novi početak, neku promjenu ili bilo šta drugo što je do sada ugovarano. Narednih mjesec dana vam se omogućavaju promjene na bolje. Ipak i vi sami morate biti aktivni, kako ne bi propustili uticaje koji vam sve ovo omogućavaju. Učestvujte.

Ljubav: Ono što vama nije srodno, moglo bi se odigrati ove sedmice. A to je gubitak interesovanja i volje za osobu sa kojom ste. Kao da ste izgubili snagu kroz taj odnos. Nije problem u partneru, već u nekim drugim dešavanjima u vašem životu. Zato dobro razmislite prije nego što donesete konačnu odluku. U svakom slučaju je potrebna izvjesna promjena u odnosima, kako bi vam se vratio osmijeh na lice. Ukoliko vam se pojavila nova osoba, koja je sve ovo kod vas izazvala, opet ne žurite, uskoro ćete imati prave odgovore. Nova ljubavna dešavanja vas očekuju na moru ili u blizini vode, pa čak i u večernjim satima. Susret sa osobom koja dolazi iz inostranstva, podiže vaše interesovanje.

Zdravlje: Ne sputavajte sami sebe. Krenite ka onome što vam ispunjava dušu i srce.

Jarac 22.12. – 19.1.

Posao: Kako je Venera upravo ušetala u vaše astrološko polje karijere, toplim i prijatnim stavom, otvorit ćete sva vrata koja imate u planu. Ovaj uticaj vas podržava i u narednih mjesec dana, kada ćete imati podršku od žena i svih onih koji vas na neki način vole. Jedna mala sitnica ili gotovo neprimjetan komentar, mogao bi kod vas izazvati pad koncentracije.

Ljubav: Još uvijek se osjećaju nepovoljni uticaji koji bi lako mogli donijeti burne ljubomorne reakcije u vezama ili braku. Ako partner bude ispoljio ovakve reakcije, budite sigurni da ste sami doprinjeli njegovom negodovanju. A u suprotnom slučaju, preuveličavate ono što ste vidjeli ili čuli. Kontrolom svojih emocija, prevazilazite ove nepovoljne ljubavne uticaje. Ova sedmica donosi napetost na ljubavnom planu, kako u braku i vezi, tako i kod slobodnih osoba. U želji da na nekoga ostavite dobar utisak, hvaleći se i kroz bilo koji vid razmetanja postići ćete nepovoljan efekat. Budite svoji i strpljivi, bolje ćete proći u svim ljubavnim odnosima.

Zdravlje: Manji pad energije. Unosite više tečnosti u organizam.

Vodolija 20.1. – 18.2.

Posao: Velike su mogućnosti da su u najavi ili u toku izvjesne promjene u firmi u kojoj radite. Sve se za vas dešava u najpovoljnijem periodu za poslovne aktivnosti. Još ako su promjene kroz bilo koju sibmboliku inostranstva, tek vas očekuje uspjeh o kome ste nekada mogli samo da sanjate. Dobitak zaposlenja je sasvim izvjestan.

Ljubav: Merkur u Lavu bi vas mogao navesti da budete vrlo neprijatni u komunikaciji sa suprotnim polom. Sam uticaj vam donosi osjećaj da ste vi uvijek u pravu, što je daleko od istine. Samokritičnost i objektivnije sagledavanje svega što vam se dešava u ljubavi, moglo bi vam donijeti nastavak ljubavne priče kao i novi početak. U vašoj blizini je i zauzeta osoba, koju nikako ne možete izbrisati iz srca, što i ne morate. Samo prihvatite njegov status i šta sve to donosi i podrazumjeva. Ako je partner ipak slobodan, znači da je dominantan i da je nemoguće da mu nametnete svoje stavove. Tolerancija i dogovor rešavaju teškoće. Ljubav na putu, kao i ljubavna dešavanja sa osobom koja dolazi iz inostranstva.

Zdravlje: Dobro se osjećate. Jedini problem bi mogao biti pojačan apetit ili gubitak apetita.

Ribe 19.2. – 20.3.

Posao: Samo precjenjivanjem sebe možete doći u nepovoljnu situaciju na radnom mjestu. Ako je došlo do nekih novina i promjena u firmi u kojoj radite, preporuka vam je da mirujete i ne komentarišete aktuelna dešavanja. Ima mnogo ljudi oko vas koji vas iskreno vole i poštuju i oni će vam biti odlična zaštita.

Ljubav: Iz lošeg raspoloženja podići će vas ljubav. Izlazak u društvo, na mjesta za zabavu i rekreaciju će vam sigurno prijati. A znajući vašu energiju, neko će vam se i svidjeti. Kako ste najbolje podržani na ljubavnom planu, svu svoju energiju usmjerite u tom pravcu i život će vam djelovati ljepše i sretnije. Lakše ćete rješavati i tekuće životne probleme. Zauzete osobe će imati nesebičnu podršku u svakom smislu od voljene osobe. Dok slobodni priadnici ovog znaka neće odustati od svoje namere da nađu srodnu dušu. U izboru partnera budite neskromni. Jer što su vam ciljevi veći i ostvarenje je veće. Sada ste tako podržani od strane neba.

Zdravlje: Opuštanjem i usmjeravanjem ka ljubavi i izlascima, vraćate pozitivnu energiju.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS