Sedmični ljubavni horoskop (ponedeljak 11. avgust – nedelja 17. avgust)

Sedmični  ljubavni horoskop (ponedeljak 11. avgust – nedelja 17. avgust)
Ljubav

Rakovi će ove nedelje uglavnom biti zadovoljni odnosima u emotivnoj vezi, a Vodolijama ova nedelja može donjeti izuzetno povoljne prilike za nova poznanstva.

OVAN (21.3.- 20.4.)
Ovnove ove nedelje očekuju lijepa dešavanja na emotivnom planu, slobodni pripadnici znaka imaće vijeće šanse za da sretnu osobu koja će ih privući, dok će se zauzeti Ovnovi više truditi da održe skladne odnose sa partnerom i obnove emocije.

BIK (22.4.- 21.5)

Bikovi će ove nedelje osjećati potrebu da se posvete porodičnim dešavanjima. Slobodni pripadnici znaka će sredinom nedelje ući u pozitivno razdoblje kada će se više družiti i u kojem će imati više šansi za nova poznanstva i nove emotivne veze.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Blizanci ove nedelje mogu očekivati više izlazaka i druženja sa prijateljima, kao i novih poznanstava, nna nekom putovanju. Moguće su kraće veze bez obaveza. Zauzeti pripadnici znaka imaće skladnije odnose u vezi i više će se posevtiti porodici.

RAK (22.6. – 22.7.)

Rakovi će ove nedelje uglavnom biti zadovoljni odnosima u emotivnoj vezi, ali će se prestati toliko da se trude oko partnera. Slobodni mogu biti raspoloženiji za druženje i komunikaciju, ali će nova poznanstva ostati na nivou površnih kontakata.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovi ćeove nedelje dobiti novi priliv pozitivne energije na emotivnom palnu zahvaljujući ulasku Venere u njihov znak, što će mnogima omogućiti da postanu poželjiniji i interesantniji za suprotni pol. Zauze očekuje poboljšanje odnosa sa partnerom.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Djevice će ove nedelje ući u poztivnije ljubavno razdoblje kada će se više truditi da uspostave bolje odnose u svojoj emotivnoj vezi, a mogu biti otvorenije i za dogovor sa partnerom. Neki pripadnici znaka mogli bi da se upuste u tajnu ljubavnu vezu.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vage ove nedelje mogu ući u razdoblje kada će biti raspoloženje za nove kontakte i poželeti da se više druže i izlaze. Biće više šansi za nova poznanstva, naročtio preko prijatelja. Zauzeti pripadnici znaka biće otvoreniji za dogovore sa partnerom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Škorpije ove nedelje ulaze u period kad mogu početi ozbiljno da razmišljaju o ozbiljnom vezivanju ili braku, a odnosi u emotivnoj vezi dobiće na značaju. Slobodni će želeti da ostvare neke ozbiljnije kontakte koji bi mogli da prerastu u emotivnu vezu.

STRIJELAC (23.11.- 21.12.)

Strelčevi ove nedelje mogu ostvariti mnogo pozitivniji odnos sa partnerom, dok će se slobodni pripadnici znaka dobro zabavljati, naročito ako se nađu na nekom putovanju gdje je moguća i novajveza, a nekima se može dopasti osoba iz inostranstva.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Jarčevi ove nedelje mogu očekivati neke promjene u odnosu sa partnerom koji je ranije bio vrlo tolerantan i želeo da im ugodi, a odnosi u vezi mogu postati komplikovanji. Nekim pripadnicima znaka može se dopasti bi osoba koja može biti zauzeta.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Vodolijama ova nedelja može donijeti izuzetno povoljne prilike za nova poznanstva, pa bi se neke mogle prilično zaljubiti, ali i započeti novu emotivnu vezu. Zauzeti pripadnici znaka trudiće se da sa partnerom obnove pozitvan ljubavni odnos.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribe će ove nedelje izaći iz nešto povoljnijeg emotivnog perioda, ali bi neke mogla da zainteresira osoba koju znaju preko posla, a možda i neka već zauzeta osoba. Oni pripadnici znaka koji su u vezi, imaće stabilniji odnos sa partnerom.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE