Portal 072info

Sedmični retrevizor: Nogomet i još ponešto..

Foto: Arhiv
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

NK CELIK (1)

Svjedoci smo kršenja saobraćajnih propisa u našem gradu, epilog takvog ponašanja je nekoliko saobraćajnih nesreća kao i ona saobraćajna nesreća u kojoj je povrijeđen biciklista u naselju Broda. Nemarni vozač je napustio mjesto događaja nakon udesa ne ukazavši pomoć unesrećenom, a nadamo se da će izjave svjedoka i video nadzor sa benzinske stanice u blizini pomoći u rasvjetljavanju ovog događaja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Nekoliko građana grada Zenice požalilo se na kršenje saobraćajnih propisa na dionici GGMa u gradnji. Najveći problem građanima predstavljaju nepropisno parkirana vozila u Faklutetskoj ulici kao i kretanje vozila suprotno važećoj vertikalnoj signalizaciji. Građani apeluju na komunalna preduzćea i policiju da povedu računa od dosljednoj primjeni važećih zakonskih propisa.

Pobjeda NK “Čelik” nad NK “Široki Brijeg” podigla je euforiju u svakom ljubitelju nogometa. Izrazita borbenost na terenu za crveno-crni dres iznenadila je i one koji su pesimistični što se tiče BH nogometa. Čelik je osvojio tri boda pobjedom od dva naprema nula i tako obezbjedio dobre izglede da se plasira u finale KUPa BiH.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME