Portal 072info

Seferović danas zakazao prvi trening Čelika

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Nogometaši Čelika, nakon što su dobili nalaze testova na koronavirus i dozvolu za početak trenažnog procesa, danas u 16 sati obavit će i prvi trening za početak priprema za mogući nastavak BHT Premijer lige BiH – potvrdio je  kondicioni trener zeničana Almir Seferović.

On će s trenerom golmana Ibrom Hodžićem i trenerom predpionirske i kadetske selekcije zeničlkog kluba Pavlom Skočibušićem, realizirati trenažni proces. Ako se nastavi takmičenje u PLBiH, Skočibušićevo ime nalazit će se u zapisniku u rubrici “šef stručnog štaba“, jer on jedini posjeduje Profi trenersku licencu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– Svi nalazi na koronavirus bili su negativni i odlučili smo da danas počnemo s radom. Kao što znate, objavljena je informacija da klub neće dobiti licencu za narednu sezonu, ali mi ćemo nastaviti s radom i čekati konačnu odluku. Trenirat ćemo do konačne odluke Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine da li će biti nastavljena ova sezona – kaže Seferović.Navodi da će trenirati danas i sutra, dok će u nedjelju svim igračima dati slobodan dan.  Već danas Zeničanima će se priključiti i Srbijanac Mladen Zeljković, dok bi se golman Bojan Pavlović i Nemanja Zlatković trebali doći u ponedjeljak, 1. juna. 

– Neće doći ni Ermin Huseinbašić i Ševkija Resić, kojima sam dao dozvolu da ostanu kod svojih kuća, jer im klub treba pronaći novi smještaj. Oni će dobiti program po kojem će raditi – najavljuje Seferović.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 15
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Danas se odlučuje od budućnosti NK Čelik: U kojoj će ligi Zeničani nastupati u narednoj sezoni?

072info

Kandidatski tim za UO NK ČELIK: Gafurović, Begić, Tuka…

Redakcija

Jović oprostio Čeliku 30.000 KM: Nisam mnogo razmišljao nakon razgovora s Robijašima

072info
REKLAMA
KRAJ REKLAME