Šeik Mohamed Alabbar novi vlasnik hotela u Brelima i Tučepima

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Vlasnik i predstavnik kompanije Eagle Hills iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Šeik Mohamed Alabbar, postao je vlasnik 70 posto dionica Sunca hotela u vlasništvu Jake Andabaka, objavljeno je na Zagrebačkoj burzi, piše Makarska – danas.

U vlasništvu Sunca hotela, osam je hotela na Makarskoj rivijeri, od čega četiri u Tučepima i četiri u Brelima, a važnost saradnje općina s hotelskim kućama, komentirali su i načelnici.

Ono po čemu je Mohamed Allabar u regiji poznat, jeste grandiozni projekt Beograd na vodi, koji je proglašen projektom od posebnog značaja za Srbiju i Beograd, unatoč protivljenju stručne javnosti.

Veliki građevinski projekt Beograd na vodi, kako je najavljeno prošle godine, trebao je dobiti još tri zgrade u Bloku 24. U tri nove zdanja nazvana Libera, Sole i Scala izgradit će se ukupno 563 stana, a sve skupa čine urbanu četvrt čija izgradnja nije prošla bez otpora javnosti.

Na početku radova u Beogradu na vodi 2015. godine šeik Mohamed Alabbar najavio je kako će Beograd na vodi biti ekonomsko čvorište grada i projekt ne samo za one koji će u njemu živjeti, već i za sve građane Beograda i Srbije koji će dolaziti da se zabave, trguju, rade ili jednostavno samo uživaju.
Ova četvrt sastoji se od promenada, parkova, igrališta, restorana, barova, privezišta za čamce, te blokova velikih zgrada.

Beograd na vodi zajedničko je ulaganje grada Beograda, Srbije i kompanije Eagle Hills, a vrijednost poslovnog-stambenog kompleksa procijenjena je na oko 3,5 milijarde eura. Prema ugovoru, Srbija će biti vlasnik 32 posto dionica, a partner iz UAE-a 68 posto.

GODISNJICA
MARKETING