Portal 072info

Šejla Ramović: Pronašla sam nekoga koga ću nervirati do kraja života

sejlar13 1536x1024 1
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Jedna od najpopularnijih bh. influenserica Šejla Ramović i diplomirani pravnik i fitness instruktor Edin Šeko, najbolji su primjer kako za pravu vezu treba proći vremena, ali da trenutak u kojem postane jasno da preko puta sebe imaš osobu koja sluša šta govoriš i s kojom ti sati razgovora prolete kao u času, treba znati prepoznati.

Naime, Šejla je podijelila na Instagramu jednu od fotografija s Edinom, koju su napravili za vrijeme njihovog ljetovanja u Crnoj Gori i njome oduševila svoje pratioce.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

– Pronašla sam nekoga koga ću nervirati do kraja života – stoji u opisu fotografije koja je za kratko vrijeme dobila mnoštvo komentara i lajkova.

Podsjećamo, u posljednjem intervjuu za magazin „Azra“ Šejla i Edin su govorili kako su se upoznali ali i šta je ključ njihovog uspješnog odnosa.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

– Kada jedno od nas dvoje osjeti da drugu osobu nešto muči, pretvaramo se u detektive koji ne odustaju dok ne izvuku problem na vidjelo i u istom trenutku se taj problem rješava. Sve okolo postaje nebitno, mjesto i okolnosti u kojima se nalazimo. Ne odustajemo dok sve ne bude uredu. Nikada nismo otišli na spavanje s nerješenim problemom – govore nam i otkrivaju šta je ključ njihovog harmoničnog odnosa.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– Obično kažu: „Suprotnosti se privlače“, a mi iz dana u dan dokazujemo upravo suprotno. Ljubav su osjećaji koje dijelimo. Prijateljstvo i poštovanje koje gradimo i njegujemo. Male riječi i velika djela koja učvršćuju naš odnos. U svakom odnosu postoje nesuglasice i bezazlene svađe. Kada dođe do toga, naučiš ih rješavati – kažu Šejla i Edin.

POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

Ostatak intervjua čitajte ovdje.

Express


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
  • 148
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6