Seka Aleksić otkrila kako će se zvati njena kćerka!

Pjevačica Seka Aleksić oduvijek je željela veliku porodicu i ide ka tome, a nakon dva sina Jakova i Jovana priželjkuje djevojčicu.

Pjevačica i dalje ima planove o proširenju porodice, a u tome je podržavaju i suprug Veljko Piljikić, ali njihovi sinovi:

  • Po meni, ja sam trebala prije da ostanem trudna. Već sam sad trebala da budem trudna. Jovan ima dvije i po godine. Htjela sam da napravim malu razliku između djece zato što želim više djece, pa neću kao u pedesetoj rađati. Željela sam do 45. godine da se ostvarim kao majka. Ali svakako, ja ću se truditi da što više djece izrodim, jer to je najveće bogatstvo – priznala je Seka, a zatim dodala:
  • Jovan je mali još i ne može na taj način da odgovori, ali Jakov želi sestru, čak zna i kako će da se zove! Njegova je želja da se zove Sofija – otkrila je Seka.
    Tokom cijelog života je Seka bila samo uz majku, jer su joj se roditelji razveli, ali baš zbog toga joj je njena podrška bila od presudnog značaja za karijeru.
  • Moja mama je meni uvek bila podrška. Mislim da je svaka mama uvijek najveća podrška. Mene je to kroz čitavu karijeru vodilo, zato što sam idrastala uz mamu. Naravno, u početku nije bila za to, ali to svi već znate. Ali mama je definitivno sve na svijetu – rekla je ona.

Alo