Portal 072info

Seka Aleksić se oprostila od scene emotivnom porukom

Seka Aleksić je i pored trudnoće vrijedno radila i nastupala tokom cijele godine, ali sada je konačno spremna za zasluženi odmor i pauzu tokom koje će se posvetiti svojoj bebi.

Popularna pjevačica, koja će u oktobru sa suprugom Veljkom dobiti sina, objavila je na Instagramu dugačku oproštajnu poruku kojom je najavila pauzu u karijeri, te se zahvalila svima koji su bili uz nju sve ove godine, prenosi Blic.

 

– Moj odmor za dva dana počinje… Želim da se zahvalim svojoj publici koja uvijek vjerno stoji ispred mene i šalje mi toliku ljubav! Neopisiv je osjećaj vidjeti vas u tolikom broju, sa očima punim ljubavi i poštovanja prema meni i onome što radim svih ovih godina. Zahvaljujuem se svom bendu koji je, malo reći najbolji, možda za nekoga nije najbolji ali ono što rade i kako se odnose prema poslu mene čini mnogo srećnom! Ne moraju biti najbolji muzičari, meni je mnogo važnije da su najbolji ljudi. Zato trajemo punih osam godina. Hvala vam momci! Veliku zahvalnost dugujem svim klubovima u kojima smo veselili ljude širom bivše Jugoslavije. Zahvaljujem svim medijima koji su objektivno vršili svoj posao i prenosili vijesti koje se tiču mene i mog života. Iskreno se nadam da me na ovoj pauzi nećete zaboraviti. Svim saradnicama, da ne nabrajam jer bi spisak bio mnogo veći od ovog kompletnog teksta, beskrajno hvala svemu – poručila je Seka.

– Spremna sam za divnu pauzu, nikada dužu u mojoj karijeri, ali onu najljepšu. Poslije toliko godina priželjkivanja, ne borbe kao što to neki kažu, Bog je poslao u pravo vreme najljepši životni dar mom Veljku i meni. Ne brinite, u pauzi ću snimati nove pjesme kada mi vrijeme dozvoli i sredinom iduće godine moja ekipa saradnika i ja ćemo vas obradovati novim hitovima. Sve vas volim i ljubim beskrajno – završava Seka, te poručuje da će kao i do sada biti aktivna na društvenim mrežama.

Podijelite članak