Portal 072info

SEKA ALEKSIĆ U ARENI ZENICA: Ne propustite muzički spektakl najpopularnije pjevačice na estradi

Najpopularnija srbijanska pjevačica Seka Aleksić počastit će zeničku publiku svojim koncertom u Gradskoj areni Zenica, a koja već duže vrijeme priželjkuje njen koncert. Podsjetimo, Aleksićeva je jedna od rijetkih pjevačica koje se odlučila doći i pjevati za život oboljelog Zeničanina, a što joj zenička javnost nije i neće zaboraviti.

Njen novi album zbog kojeg vlada ogromno interesovanje na njenim nastupima u BiH ali i svijetu definitivno je oduševio sve one koji poštuju rad ove popularne pjevačice, a uvjereni smo kako će i zenička Arena biti ispunjena do posljednjeg mjesta.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Već sada vlada ogromno interesovanje za ovim koncertom, a koji će ponudi dosta interesantnih detalja o kojima organizatori za sada ne žele govoriti. Ono što je zvanično jeste kako su danas obavljeni svi pravni poslovi neophodni za realizaciju koncerta u Gradskoj areni Zenica, a prodaja ulaznica mogla bi početi krajem naredne sedmice.

Organizatori savjetuju da zbog nezabilježenog interesovanja svi oni koji žele prisustvovati koncertu o kojem će se dugo pričati ulaznice obezbijede odmah nakon što budu puštene u prodaju, a planirana prodajna mjeste bit će najvjerovatnije turistička agencija Biss-Tours, ulična prodaja i biletarnica Arene.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kako 072info ekskluzivno saznaje, cijene ulaznice iznosit će 10 KM – parter, 15 KM – tribine i 30 KM – VIP.

Sve informacije u vezi sa nadolazećim događajem koji će nadmašiti očekivanja publike možete pratiti na našem portalu, a koji je i ponosni medijski pokrovitelj događaja.

Vidimo se u Gradskoj areni Zenica, 19. septembar sa početkom u 20 sati.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME