AUTOR: P.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Lifestyle / Zabava

Bez obzira na to da li se spremate za intimnu vezu s novim dečkom ili ste upali u kolotečinu, neki trikovi u krevetu sigurno će vam dobro doći.

Volite sebe

Seksualna terapeutkinja Tracey Cox za Handbag piše da većina istraživanja pokazuje da u seksu najviše uživaju žene koje imaju samopouzdanja.

Želite li poboljšati svoj seksualni život, prestanite da razmišljate o kilogramima ili celulitu i preuzmite inicijativu.

Zagrijevanje

Možda je poznato da žene više vole masaže, peting i slične nježnosti, ali činjenica je da i muškarci vole kada im se poklanja pažnja. Zašto jednom prilikom ne biste partneru ponudili masažu? To će ga potpuno opustiti i iz glave će izbaciti sve brige i probleme. Ako niste osoba koja direktno kaže da želi seks, masaža je odličan uvod.

Začinite seks nečim novim

Poznato je da muškarci ne mogu bez oralnog seksa, a neka istraživanja čak pokazuju da bi se radije odrekli samog seksa umjesto tog zadovoljstva. Stoga možete mirno na taj način započeti predigru i nećete pogriješiti. Ali nemojte žuriti – mazite se i igrajte cijelim tijelom i može postati nezaboravno.

Birajte riječi

Možda niste osoba koja voli male, prljave razgovore u krevetu i to je u redu. No, prije nego što potpuno odustanete probajte barem jednom i otkrijte svoju novu stranu. Ako ipak imate problema s izražavanjem želja u krevetu, riječi mogu biti od velike pomoći. Želite li da partner radi neke stvari koje vas je sramota da izgovorite, vi to isto možete raditi njemu, samo mu recite da vaši prsti rade ono što očekujete od njega da vam govori.

Poljupci

U ustima i usnama imamo mnogo živaca, pa nije čudo da neke ljude poljupci mogu uzbuditi. Koliko god se banalno činilo, sočni i predani poljupci odličan su početak akcije u krevetu.

Striptiz

Skidanje je vrlo izazovno svakom muškarcu, a umjetnost je u tome da pokažete ljepotu ženskog tijela. On neće moći da odoli ako napravite nekoliko osnovnih pokreta koje ste vidjeli u filmovima, a sve to u nekoliko slojeva seksi odjeće poput donjeg veša, samodržećih čarapa, njegove košulje i kravate.

Mjesto zločina

Još jedna stvar koja izluđuje muškarce jest seks na otvorenom ili nekim pomalo zabranjenim mjestima. Ako se pitate zašto je to tako, odgovor leži u prisjećanju na mladost i adolescentske dane kada je poljubac s djevojkom iza škole bio prava avantura.

Otpustite kočnice

Ne znači da se odmah trebate upoznati s tehnikama vezivanja i kupiti kožni bič, ali seksualni život možete začiniti sitnijim stvarima poput lisica ili njegove kravate.

Ne zaboravite na ruke

Vaše su ruke uvijek vrijedne od obavljanja kućnih poslova, zadataka na radnom mjestu ili brige o djeci. No, one su savršene i u seksu jer ga dodirima možete izludjeti. Istražujte njegovo tijelo rukama i imate savršenu predigru.