Portal 072info

Seks: Šta on to želi?

Passion-mono025Svaka žena se zapitala šta partner od nje očekuje tokom seksa, a možda u narednih par savjeta otkrijete neke stvari koje će vam donijeti bolji seks.

Za početak budite svjesne kako ne postoji ocjena, svaki partner želi biti sa djevojkom koja je podjednako kao i on zainteresovana za seks, a ne pasivnom osobom koja reda radi sve obavlja. Ne postoji ništa erotičnije od iskrenog razgovora i dogovora te planiranja kada je seks u pitanju.

Svaki muškarac žele partnericu koja je spremna da isprobava nove stvari, da je otvorena za nove ideje. Zasigurno će svakome dosaditi klasični seks pa se želi malo začiniti stvar, osvježenje u svakom slučaju dobro dođe.

Isto kao što i žene vole komplimente ohrabrenja i pohvale, tako povaliti svog muškarca znači dobiti njegovu naklonost, svaki želi da ima ono nešto za čim ćete vi žuditi.  Recite mu šta ga čini nezamjenjivim i znat će to cijeniti, naravno ukoliko je pravi muškarac.

Prestanite se brinuti o tome kako izgledate jer je on zasigurno zadovoljan. Pokažite samopouzdanje jer je to ono što muškarci najviše vole. Nemojte se plašiti reći ono što želite.

Oslobodite se i dijelite svoje seksualne maštarije. većina ljudi osjeća dozu nesigurnosti kad je u pitanju djeljenje maštarija iz nekog straha ili ismijavanja. Potebno je naći kompromis i izraditi scenarij koji zadovoljava obje strane.

I da, stigli smo i do odjeće, odnosno donjeg rublja. Možda većina smatra kako nema potrebe za seksi donjim rubljem jer će on to ionako jako brzo “strgati” s vas, te će ono završiti zgužvano, negdje u dnu kreveta. No treba još jednom naglasiti – muškarci su vizualna bića i kada vide lijepo “umotan poklon” uživat će u njegovu “odmotavanju”.

I za kraj budite jedinstvene, istražite što je to što vašeg partnera najviše uzbuđuje i to dovedite do savršenstva, jer svaki muškarac se želi osjećati kao centar svijeta, a ovo je način da mu to s vremena na vrijeme i priuštite.

Podijelite članak