Portal 072info

Selektorka Hurem odabrala 19 nogometašica

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Selektorka ženske „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine Samira Hurem odabrala je devetnaest igračica na koje će računati za kvalifikacionu utakmicu protiv Engleske, bronzane ekipe sa prošlogodišnjeg Mundijala.„Očekujem da uz podršku sa tribina, pružimo još bolju igru u odnosu na meč u Bristolu. Engleska je odlična ekipa, jedna od najboljih na svijetu i biće to veliki izazov, ali iskustvo za nas. U prethodnom susretu sa njima i pored minimalnog poraza, odigrali smo odlično. Igračice su motivisane i spremne da pruže maksimum. Ako nam se ukaže prilika da napravimo iznenađenje, iskoristićemo je. Nadam se da će publika doći u što većem broju da nas podrži, a mi ćemo im uzvratiti vrhunskom utakmicom“, rekla je Hurem. Engleskoj će se suprotstaviti sljedeće igračice:

Almina Hodžić (SFK 2000 Sarajevo), Tamara Škorić (Banja Luka), Amira Spahić (SFK 2000 Sarajevo), Milena Nikolić (Spartak Subotica, Srbija), Alma Jašarević (SFK 2000 Sarajevo), Marija Aleksić (Banja Luka), Antonela Radeljić (Osijek, Hrvatska), Alisa Spahić (SFK 2000 Sarajevo), Maksida Islamović (ŽOFK Gradina), Zerina Piskić (SFK 2000 Sarajevo), Lidija Kuliš (Turbine Potsdam, Njemačka), Tatjana Stanić (Banja Luka), Melisa Hasanbegović (SFK 2000 Sarajevo), Jelena Koprena (Banja Luka), Aida Hadžić (SFK 2000 Sarajevo), Anđela Šešlija (SAD), Alma Hadžić (ŽOFK Gradina), Valentina Šakotić (Radnik Bumerang), Amna Lihović (Goteborgs DFF, Švedska).

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Reprezentativke će se okupiti u petak, 8. aprila u Trening centru NS/FS BiH u Zenici, gdje će biti i odigran meč 12. 4. u 16 sati.

Ovaj prilog omogućile su vam Sportske kladionice "Sport Plus"
Ovaj prilog omogućile su vam Sportske kladionice “Sport Plus”

rtvze.ba

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6