Selma Bajrami otkrila kroz šta prolazi nakon razvoda

selma44 e1606482094943
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Poznata pjevačica Selma Bajrami otkriva brojne detalje iz svog privatnog života i kao i onaj zbog čega se povukla iz javnog života.

Naime, pjevačica Selma Bajrami je istakla da je poslije razvoda imala probleme kojima je maksimalno morala da se posveti.

“Živim u Beču, nakon razvoda sam živela tamo. Razlog što sam se povukla iz medija jeste što sam htela da se posvetim psihičkom i fizičkom smislu, borim se za starateljstvo, nadam se da će se završiti onako kako treba”, prokomentarisala je ona.

ČITAJ JOŠ:  Selma Bajrami pokazala izvajane noge

Selma je istakla da je, bez obzira što je javna ličnost, uvijek gledala da se u medijima pojavljuje kada ima opravdane razloge za to.

“Ne bih da pričam o tome, ali čisto da objasnim narodu. Ja sam osoba koja uvek ide sa nekim razlogom u medijima. U međuvremenu su nastale neke stvari, pa sam odlučila da se povučem i evo, sada sam tu, opet sam tu”, rekla je ona između ostalog u jednoj TV emisiji.

Grand

ČITAJ JOŠ:  Današnja mozgalica: Pronađite grešku na ovoj ilustraciji
GODISNJICA
MARKETING