Portal 072info

Semir-Sale Durmo otputovao u Tursku na liječenje (FOTO)

Sa sarajevskog aerodrom jutros u 8 sati i 45 minuta u pratnji supruge Azre, Zeničanin Semir-Sale Durmo otputovao je na liječenje u Tursku gdje će mu tamošnji ljekari pokušati zaustaviti širenje bolesti koju boluje a o čemu je naš portal već pisao.

Podsjećamo, Semir je do sada prošao šest ciklusa kemoterapije, a nakon čega mu je preporučeno da ide u Istanbul gdje će uraditi PET nalaz koji će mu uveliko pomoći u njegovom daljem liječenju.

Upravo za pomenuti PET nalaz bilo je neophodno 1100,00 eura koje Semir nije imao, a gdje su pomogli dobri ljudi. Tako se našoj redakciji javio Semir želeći da se javno zahvali svima onima koji su mu pomogli na bilo koji način, kazavši kako je ovo samo jedan od načina putem kojih želi svima da uputi riječi hvale za ovu za njega ogromnu pomoć.

Uvjereni smo kako će se Sale iz Istanbula vratiti sa dobrim vijestima, a ispred portala 072info koji je obavijestio javnost o pomoći koja je bila neophodna Saletu želimo da se zahvalimo svima koji su na bilo koji način pomogli našem sugrađanu.

Važno je istaći da je Semir zajedno sa svojom suprugom Azrom stigao u Istanbul, smjestio se te obavijestio svoje prijatelje da će sa nalazima krenuti već sutra.

[Galleries 378 not found]

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box