juice i semsa 750x565 1
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
NER FIT

U jednom svom nedavnom intervjuu, najpoznatiji srbijanski reper Ivan Ivanović Juice je kazao da više voli da se druži sa Šemsom Suljaković cijeli dan, nego sa 90 posto svojih ortaka. Nikad mu nije dosadno u njenom društvu.

FIXGEHALT

-Ona ima nevjerovatan smisao za humor, ma to je životna škola. Ona to „pukne“ u trenu. Beskrajno volimo ja i moja raja njene pjesme, a nju naročito. Svaka njena šala je životna škola – kazao je Juice te citirao jednu od njenih šala kada ju je upitao kako je, a ona mu odgovorila „koliko je asfalta popucalo, a nana još gazi“.

Zvao ju je za bajramske praznike da joj čestita a dva dana kasnije ponovo je pozvao i kazao da ima pjesmu.

-Osjetila sam da je malo „pod gasom“. I on a i njegova raja. Satima su slušali moje pjesme pa sam mu zapjevala „Zašto si se napio“ a on veli „kevo šaljem ti pjesmu“. Ja sam mu opet rekla „Kako da ti pomognem, kako da te smirim“. Na sve to je kazao da do tog dueta mora doći, to se mora desiti jer to neće biti jedan od dosadnih dueta i onih ljigavih koji su postali smiješni, nego će to biti sudbina. Kroz smijeh sam mu odgovorila hajde da i to uradimo – kaže nam Šemsa.

LIDER

A onda su, kaže i sam Juice, nastavili slušati pjesme za koje on kaže da  sve što ona otpjeva “gađa u srce”. Potom nastavio da će taj duet biti ispunjenje njegove životne želje jer voli i on nju, a i Šemsa njega. Nikada nije došla u Beograd a da mu se nije javila da se vide, popričaju, ručaju… Naravno, mnoge zanima kada će se desiti taj hit, no bez sumnje da ćemo mi dobiti ekskluzivu kao njena omiljena novina.