DRŽAVNI ZASTUPNIK I OSNIVAČ STRANKE NAPRIJED

Šemsudin Mehmedović prvi gost nove sezone 072PODCASTA, očekujemo vaša pitanja!

Šemsudin Mehmedović prvi gost nove sezone 072PODCASTA, očekujemo vaša pitanja!

Portal “072info” sa ponosom najavljuje novu sezonu 072PODCASTA, prvog i jedinog projekta ovog tipa na području Zeničko-dobojskog i Srednjobosanskog kantona.

Nakon itekako uspješne prve sezone, koja je dosegla milionske preglede emisija, ove sezone odlučili smo pomjeriti granice i našim gledateljima ponuditi nešto sasvim novo i drugačije.

U skladu sa aktuelnim temama, nastojati ćemo iz nedjelje u nedjelju ugostit aktuelna i popularna imena iz svih životnih sfera, a i ove sezone omogućiti ćemo čitateljima da postave pitanje našim gostima.

Prvi gost nove sezone 072PODCASTA je Šemsudin Mehmedović, predsjednik novoformirane stranke “Naprijed” i poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, sa kojim ćemo razgovarati o najaktuelnijim političkim pitanjima, kako je i zašto ušao u politiku, na koji način provodi slobodno vrijeme, šta očekuje od predstojećih izbora, da li se pokajao što je napustio SDA, kako komentariše rad Trojke, hoće li imati liste i kandidate za načelnike/gradonačelnike, koja je budućnost njegove stranke…

Prva emisija nove sezone 072PODCASTA je u nedjelju, 19. maja, u 19 sati, a pozivamo čitatelje da porukom dostave svoja pitanja za Mehmedovića na Viber broj +38761618772.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS