Šemsudin Mehmedović u 072PODCASTU o nadolazećim izborima, Trojki, SDA… 

Šemsudin Mehmedović u 072PODCASTU o nadolazećim izborima, Trojki, SDA… 

Prvi gost nove sezone 072PODCASTA, jedinstvenog projekta portala 072info koji se realizuje na prostoru Zeničko-dobojskog i Srednjobosanskog kantona, bio je Šemsudin Mehmedović, državni zastupnik i osnivač stranke Naprijed. 

U veoma interesantnom razgovoru, Mehmedović je u 072PODCASTU govorio zašto se odlučio baviti politikom, koliko je teška bila odluka napustiti SDA čiji je jedan od osnivača, ali i priznao da li se zbog toga pokajao.

Osim toga, Mehmedovića smo pitali i da li su tačno informacije da ima “svoje ruke” u Skupštini ZDK, a koje su ključne za preslagivanje vlasti. Također, otkrio je i hoće li podržati Fuada Kasumovića za gradonačelnika Zenice, te da li će imati kandidate za Gradsko vijeće Zenica.

Vrlo otvoreno govorio je i o dosadašnjem radu Trojke, uporedio članove Predsjedništva BiH i to Bakira Izetbegovića, Šefika Džaferovića i Denisa Bećirovića.

Na kraju vrlo dinamičnog PODCASTA, naš gost odgovarao je i na neka od pitanja koja su slali čitatelji portala 072info. U nastavku pogledajte prvo izdanje nove sezone 072PODCAST:

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica