Portal 072info

Senegalci stigli na Bilino polje: Ornek želi da se što prije završi transfer sa Zahirovićem

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Nogometni klub Čelik danas je održao press konferenciju za medije na kojoj su se prisutnim medijima obratili šef struke Adnan Örnek i nogometaš Aldin Šišić.
Strateg Čelika na press konferenciji između ostaloga odgovorio je na pitanja novinara u vezi novih igrača. Dotakao se trener Zeničana Adnana Zahirovića, Namira Alispahića, Ensara Hajrovića, te dvojice nogometaša iz Senegala.

„Kada je u pitanju Hajrović mi radimo na rješavanju papirologije s njim, on je igrač Čelika i nadamo se da će uskoro steći pravo nastupa. Takav igrač sigurno može biti dobar zalog za budućnost, jer ima talenta, te je mlad što nama svakako i treba. Kada je u pitanju Namir Alispahić, on trenira s njima, pratimo njegovu situaciju i treninge, a moguće je da i on postane igrač NK Čelik“, ističe Örnek.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Volio bi da se realizuje transfer Adnana Zahirovića, dok su igrači iz Senegala stigli na Bilino polje

„Još pregovaramo sa Zahirovićem, neki uslovi su već dogovoreni, ali ništa još nije završeno do kraja. Što se mene tiče, mi do decembra imamo mnogo utakmica što u prvenstvu i Kupu, tako da bi mi valjao svaki kvalitetan igrač i nadam se da će se taj transfer realizirat. Kada su u pitanju igrači iz Senegala, oni su stigli u Zenicu, riječ je o igračima koji su s nama bili u Turskoj i znamo njihove kvalitete. Riječ je o krilnom napadaču Moussa Marone koji ima 22. Godine, te Faustinu Senghoru, 21-godišnjem zadnjem veznom. Nadamo se da će ubrzo i steći pravo nastupa za naš klub“, kazao je Örnek.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

sportzdk.ba

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME