AUTOR:
Portal 072info

DATUM:

U protekloj sedmici u Sarajevu je započeto snimanje videospota Dine Merlina za duet sa Senidah. Pjesmu je pisao ovaj bh. kantautor za svoj novi, dvanaesti po redu studijski album, čija se objava očekuje do kraja ove godine.

Dio snimanja spota u Sarajevu, kako saznaje “Avaz”, trebao je biti realiziran u sarajevskoj Skenderiji i to na ledenoj plohi. 

– Snimanje spota je otkazano, bila je spremna scenografija. Mi smo dobili jasne upute o planu rada dok se spot bude snimao – rekao nam je jedan od uposlenika Centra Skenderija

Podsjetimo, nakon što je bez prethodne najave u kasnim poslijepodnevnim satima u četvrtak, 18.juna slovenačka vlada iznenadno pooštrila uslove za ulazak svih putnika iz BiH, Srbije i Kosova i naložila obavezan 14-dnevni karantin za svoje građane koji dolaze iz tih područja, menadžment Dine Merlina odlučio je da je u najboljem interesu svih saradnika iz Slovenije da se odmah upute nazad za Sloveniju kako bi se prije ponoći uspjeli vratiti u svoju zemlju, čime njihovi unaprijed zakazani naredni projekti ne bi bili ugroženi.  

Avaz