Portal 072info

SENZUALNI SNOVI: Šta znači kada sanjate šefa, bivše, prijatelja, žene?

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Strastveni snovi mogu nas ostaviti zbunjenima, no ovakvi snovi ne bi trebali biti shvaćeni kao izraz požude, već pokazuju naše strahove i želje koji ne moraju imati veze sa seksom, piše Cafemom.

Bivši

Bivši mogu simbolizirati nešto što povezujete uz njih. Ako sanjate nekog tko vam se sviđao u mlađim danima, on bi mogao simbolizirati osjećaj slobode i nesputanosti koju ste osjećali u tom razdoblju života. Ako sanjate o bivšem koji je bio sladak i nježan, možda čeznete za sigurnošću, dok divlji bivši može predstavljati nedostatak spontanosti. No ako imate učestale opsesivne snove o jednoj osobi, možda ipak imate razlog za zabrinutost.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Poznata osoba

To bi moglo značiti da želite da vam se ispuni neka želja. Ako sanjate o romantičnom pjevaču, možda vam nedostaje romantike. No to bi moglo značiti i da želite biti dio glamuroznog svijeta čiji je dio osoba koju ste sanjali.

Osoba koju mrzite

Zamislite da sanjate kolegu koji vas užasno nervira. Nemojte se brinuti, to znači da bez obzira na to koliko je neka osoba užasna na prvi pogled, ona ipak posjeduje neke kvalitete koje bi vam se mogle svidjeti. Isto tako, snovi o rođacima može značiti da želite dublju povezanost s porodicom.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Isti spol

To ne znači da vam se odjednom promijenila seksualnost, nego bi moglo značiti da žudite za više razumijevanja u svojoj vezi. Vjerojatno osjećate da vam je potrebno da partner bude nježniji i osjetljiviji.

Stranac

Snovi vam zapravo otkrivaju potrebu za misterijom u vašem životu. Ovo je posebno otkrivajuće ako se vaš seksualni život s partnerom prorijedio. Snovi o seksu u troje mogli bi, s druge strane, signalizirati želju da napustite dosadnu romantičnu rutinu i vratite strast u vašu vezu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Šef

Seks sa šefom vam pokazuje kako sami zapravo postajete svjesni svoje moći i sposobnosti koje pokazujete na poslu.

Seksualni problemi

Da li osjećate nemoć u nekom aspektu života? Ne znate kako da iskažete svoju frustraciju? U kojem dijelu svog života mislite da ste dotakli zid?

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME