Šepić: Kasumović je u Zenici dokazao da su promjene moguće – mi ćemo to prenijeti na čitavu zemlju

Kandidat za člana Predsjedništva BiH, Senad Šepić, sa predstavnicima Nezavisnog bloka Ze-Do kantona posjetio je Zavidoviće, Žepče i Željezno Polje.
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Ovu posjetu je iskoristio za razgovore sa stanovništvom o aktuelnim temama u BiH i ujedno predstavio program koji nudi Nezavisni blok. Nakon posjete ovim mjestima, javna tribina je održana u Zenici, gdje je domaćin bio gradonačelnik, Fuad Kasumović.

”Naš Fuad Kasumović je pokazao prije dvije godine da su promjene moguće i dobio podršku naroda da vodi ovaj grad, koji danas izgleda puno bolje. Zajedno ćemo na ovim oktobarskim izborima pokazati da su promjene moguće i u cijeloj BiH i uvjereni smo da će naši kandidati, na svim listama dobiti povjerenje i podršku naroda da pokrenu i promijene BiH nakon izbora 2018. godine. Na prostoru čitavog Zeničko-dobojskog kantona imamo sjajnu reakciju i pozitivan stav prema politici i ljudima koji predstavljaju Nezavisi blok”, izjavio je Senad Šepić, kandidat za člana Predsjedništva BiH.

ČITAJ JOŠ:  BiH skinuta s crne liste Švicarske, ni karantin više nije obavezan

Gradonačelnik Zenice i nosilac liste za Parlament BiH je izjavio: ”Kada sam se kandidirao za gradonačelnika Zenice, govorili su mi da nemam nikakve šanse pobijediti SDA i SBB. Ja sam ih sve zajedno pobijedio. Dosta je bilo ovih i sa lijeve i sa desne strane. Zato što narod traži novi pristup. Samo im je važno ponuditi alternativu i ljude koji su kredibilni da nose tu ideju. Senad Šepić je predvodnik tog srednjeg puta i on je budući član Predsjedništva BiH.”

ČITAJ JOŠ:  U kući Draška Stanivukovića: U školi su pitali što ću biti kad odrastem. Preuzet ću vlast, rekao sam!
GODISNJICA
MARKETING