Serija Elif najgledanija serija u BiH

Serija Elif koja se emituje u programu OBN TV od ponedjeljka do subote u 20 sati prema izvještajima agencije Nielsen za BiH je definitivno najgledanija serija u našoj zemlji.

Serija prati život male djevojčice Elif. Ona ima dobar uticaj na ljude i zbog njene osjećajnosti i šarma, svi dobri ljudi na imanju je jako vole. Mala Elif osvojila je i gledaoce u BiH.

Istoimena serija je donijela i veliku popularnost turskiim glumcima İlkeru Gürsoyu (Melih)  i Emreu Kivilcimu (Selim) koji se i privatno druže i jako su dobri prijatelji. Ipak međusobne razmjene fotografija putem društvenih mreža potaknule su različite kuloarske priče po kojima je ovaj glumački dvojac prečesto zajedno i van seta. To najbolje ilustruju i fotografije.

Samo zajedničko fotografisanje ne mora ništa značiti ali glumci su čak bili i na dva zajedniča putovanja što je dodatno potaknulo priče.

Neimenovani izvor je za jedan portal ispričao da pravu istinu o njima zna i njohova velika prijateljica, takođe glumica Gülçin Tunçok (Zejnep).

Naravno zbog situacije u Turskoj glumci nisu htjeli ništa komentarisati za medije.

Ova priča podsjeća na holivudsku sagu o Travolti i Kruzu, sve se zna a ništa se ne zna!