Portal 072info

Serija “Srce mafije“ sve više nalikuje na slavnu “Dolinu vukova“

Publika u Turskoj, ali i u Bosni i Hercegovini, oduševljena je što serija “Srce mafije“ svakim danom poprima sve više karakteristika slavne serije o Polatu i kriminalnom miljeu Turske. Sličnost nije slučajnost jer je producent isti, Raci Sasmaz.

Dok smo upoznavali likove serije, dosta je toga bilo bazirano i na privatnim razmiricama glavnih likova. Od ovoga tjedna “Srce mafije“ će poprimiti nove obrise i više će zakoračiti u svijet podzemlja. Nagoviješteno je to pojavljivanjem dobro poznatih likova iz “Doline vukova“AbdulhejaiŞahin age, a nešto kasnije će im se pridružiti i Memati. Fanovi serije koja je obilježila prošlo desetljeće u Turskoj ponovno će doći na svoje i to u programu OBN-a. Fenomen je ponovno „upalio“, pa tako i nova serija Raci Sasmaza ima vrtoglav uspjeh u Turskoj. Glavni glumac OktayKaynarca to pjašnjava ovako: “Raci je napisao opet sjajan scenarij a savršen je u tim poluakcijskim scenama. Toliko je sve to uvjerljivo da publika gleda u dahu. Milsim da je moć ove serije u realnosti koju prikazuje i u sjajnoj glumačkoj postavi.“ Gledatelji su potvrdili ove njegove riječi i serija ne spada s prvog mjesta gledanosti u Turskoj. Uskoro će publika u BiH vidjeti i specijalne goste serije koji su joj dodatno podigli rejting. Slavna Hurem tj. MeryemUzerli i već pomenutiMemati ili GürkanUygun uskoro će se pojaviti kao značajni gostujući likovi. Neuništiva Hurem dobila je enormnu cifu kako bi se pojavila i “Srcu mafije“ u totalno drugačijem izdanju nego što smo je znali do sada. Sviju će oduševiti njena pojava s pištoljem u ruci.

Zbog svega navedenog sigurni smo kako nećete propustiti nove nastavke “Srca mafije“ koje TV OBN emitira svakog dana u 18 sati, a repriza je u večernjem terminu u 22:50h.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box