Serija zlodjela: Marokanci brutalno pljačkali migrante, tukli ih i postrojavali gole

policija
Podijelite vijest

Hišam je poslije toga ispalio još dva hica u plafon. Bili su svjesni da tako mogu izazvati opasnost za prisutne, što su i htjeli, a potom su obojica biber-sprejem pošpricali četvoricu migranata.

Pretresli su zarobljene migrante. Od A. B. su uzeli punjač za mobitel i 50 eura, od M. A. mobitel “Samsung S5”, u kojem se nalazila SIM kartica, te punjač za mobitel, od A. M. mobitel “Huawei” bez SIM kartice, od A. A. M. mobitel i 130 eura, od M. M. mobitel “Redmi”, u kojem se nalazila SIM kartica, i 100 eura, od J. L. H. mobitel “Huawei” sa SIM karticom i 150 eura.

ČITAJ JOŠ:  Muškarac u Novom Šeheru prijetnjom motornom pilom pokušao uticati na birače

Pobjegli s plijenom

Poslije toga su pobjegli s plijenom.

Sljedeće noći su, također maskirani, došli do napuštene kuće u kojoj je boravio Marokanac M. B., kojeg su poznavali odranije. Ta kuća se nalazi u ulici Zmaja od Bosne, u neposrednoj blizini BP “Hifa Petrol”.

Kada im je M. B. otvorio vrata, ušli su u kuću, skinuli kape s glave, a nakon što im je M. B. rekao da ih nije on prijavio policiji, Ajub Mamori, držeći pištolj u jednoj ruci, a sprej u drugoj ruci, žrtvu je pošpricao sprejem.

ČITAJ JOŠ:  Sin u neuračunljivom stanju udavio majku: Tužilaštvo je Sudu predložilo da se Šehagiću privremeno odredi prisilni smještaj u zdravstvenoj ustanovi 

Snimali ga mobitelom

Poslije toga su mu svukli odjeću, sve vrijeme snimajući mobitelom dok su ga pretresali. Od njega su ukrali 100 KM u apoenima od po 20 KM te mu uputili ozbiljnu prijetnju da će, ukoliko ponovo ode u policiju, proći još gore nego ovaj put. Prijetili su da će snimak poslati njegovoj porodici i prijateljima.

Zahtijevali su od njega da im preda mobitel, a nakon što on to nije učinio, Ajub Mamori mu je zadao nekoliko udaraca drškom pištolja u glavu.

ČITAJ JOŠ:  Sudar tri vozila, ima povrijeđenih

Nakon pljačke, pobjegli su prema benzinskoj pumpi „Hifa“, usljed čega je M. B. zadobio povrede koje su mu naknadno konstatirane u Službi hitne pomoći Zenica.


Podijelite vijest