Šest rečenica koje će povrijediti svakog muškarca

Šest rečenica koje će povrijediti svakog muškarca

slika (4)

I najjačeg muškarca ružne riječi mogu da pogode duboko u srce. Pogledajte koje rečenice i fraze ni u najtežoj svađi žene ne bi trebalo da izgovore.

Dobro razmislite prije nego nešto kažete u bijesu jer muškarci možda neće uvijek pokazati da su povrijeđeni, ali to osjećaju…
Razgovaraću s nekim ko me razumije

Dajete mu do znanja da je on partner koji ne obraća pažnju na vas i da uopšte ne pridaje pažnju vašim emotivnim potrebama.

Ti nikada ili Ti uvijek

Ova izava može biti vrlo bolna jer se “nikad” ili “uvijek” odnosi na nešto što je povremeno uradio, a to samo znači da to niste primijetili ili obrnuto. I nećete spasiti situaciju ako dodate “znaš na šta mislim”. Ne, zapravo ne znaju, jer ne znaju da čitaju misli.

S tobom ne može da se razgovara

Vjerovatno nije uvijek tako, ali većina muškaraca želi da usreći svoju partnerku. Da li možete da se sjetite koliko vas je on puta pitao šta vam je, a vi ste prekinuli komunikaciju s – ništa.

Moj bivši bi to učinio za mene ili sa mnom

Ako vam je bivši dečko bio tako sjajan zašto niste ostali s njim?

Veličina nije bitna

Kada to kažete, kao da ste rekli da vam je to jako bitno. Isto kao i kad kažete da ne volite kad je prevelik i da vas tada boli, ali je njegov savršen. Kako je većina muškaraca osjetljiva na pitanje veličine, to je nešto što im ozbiljno može narušiti samopouzdanje.

Dosadan si

Možda vam u tom trenutku smeta jer sjedi na kauču a vi imate posla ili priča o svojim dosadnim kolegama s posla, ali čak i da je to istina morate tu rečenicu bolje da sročite jer ga u protivnom možete ozbiljno poljuljati…

Izvor: Vecernji

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE