Šest stvari koje muškarci vole, a sramota ih je da priznaju

Naši jadni muškarci u želji da izgledaju što muževnije izbjegavaju “ženske poslove“ koji ih zapravo itekako čine privlačnim damama…

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Žena koja je uspješna u sportu i zna da zamijeni gume na automobilu, nema razloga da se stidi. Otvaranje piva upaljačem predstavlja najveći uspjeh i daje neopisivi osećaj zadovoljstva. Na kraju krajeva žena umije, i može sve.

Ako situaciju sagledamo iz drugog ugla, naši jadni muškarci u želji da izgledaju što muževnije izbjegavaju “ženske poslove“ koji ih zapravo itekako čine privlačnim damama.

Evo šest stvari koje bismo voljeli da muškarci češće praktikuju:

1. Kuhanje

Tvorac floskule “ženi je mjesto u kuhinji“ griješi iz milion razloga. Ništa ne može da “raspali“ vatru kao muškarac koji dobro kuha.

2. Plakanje

“Muškarci ne plaču“ je još jedna floskula naročito specifična za konzervativna okruženja. Iako plakanje ni na jednom licu ne stoji lijepo, osjećajan muškarac itekako zaslužuje zagrljaj.

3. Muškarac koji umije sa djecom

Zahvaljujući socijalnoj mreži Instagram svjedoci smo sjajnih i duhovitih slika očeva i njihove djece. Dragi muškarci ako umijete sa djecom ovo je ogroman plus, i na ovaj način momentalno dobijate mjesto u vrhu top liste muškaraca za poželjeti.

4. Poznavanje pop kulture

Život nisu samo teške teme, potrebno je s vremena na vrijeme napraviti pauzu i prodiskutovati o platinastoj kosi Kim Kardashian. Ukoliko vas muškarac zabavlja temama o poznatim ličnostima, imaćete materijala za pohvalu svojim prijateljima.

5. Osjećaj za dekoraciju

Ako planirate da živite sa izabranikom vašeg srca od krucijalnog značaja je da unutrašnji dizajin ne krase sudovi i prljav muški veš. Lijepo uređen prostor govori o dobrom ukusu i njegovoj životnoj determinaciji.

6. On mora da vodi računa o sebi

Izvinjavamo se, ali ako se mi brijemo, depiliramo, mažemo kremama i mlijekom za tijelo najmanje što očekujemo da ne kuka što mora da se istrimuje. Ukoliko nije sposoban da obavi ovu jednostavnu rutinu, a pri tom mi da se borimo sa vađenjem dlaka iz usta, uvijek se može naći neko ko se bolje snalazi sa brijačem, piše B92.