Šest stvari koje rade samo pravi prijatelji

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Pravi prijatelji uvijek će ti sve reći u lice, a ne nekome drugome da ti prenese • Bez obzira na pogreške koje si učinila ili činiš, pravi prijatelj nikada te neće osuđivati ili ismijavati. PRAVI prijatelj je onaj koji te iskreno voli te prihvaća onakvu kakva jesi.

1. On ne priča iza tvojih leđa

Pravi prijatelji ne vole nepotrebne drame, a onaj tko širi glasine o tebi, taj ti zapravo i nije prijatelj. Pravi prijatelji uvijek će ti sve reći u lice, a ne nekome drugome da ti prenese.

2. On se ne voli svađati

Pravi prijatelj prihvatit će te onakvu kakva jesi, a ne pokušavati te promijeniti. Dakle, ako se i ne slaže s tobom, neće zbog toga započinjati nepotrebnu prepirku, samo će ti na lijep način reći svoje mišljenje.

3. On je uvijek podrška

Pravi prijatelj uvijek će te poticati da nastaviš raditi na ostvarivanju svojih ciljeva i pomoći će ti da ispuniš svoje snove. Čak i u onim teškim vremenima, kad se čini kao da nešto nećeš uspjeti postić, on će te ohrabrivati i potaknuti te da postaneš još bolja verzija same sebe.

4. On te ne osuđuje

Bez obzira na pogreške koje si učinila ili činiš, pravi prijatelj nikada te neće osuđivati ili ismijavati na temelju intimnih tajni koje si s njim podijelila. Svi griješimo i pravi prijatelj to zna.

5. On je uvijek na tvojoj strani

Pravi prijatelj uvijek će čuvati tvoja leđa. Možda se i neće s tobom slagati u nekim stvarima, ali ti to neće reći pred drugima, već nasamo.

6. On nije ljubomoran na tvoj uspjeh

Već upravo suprotno – veseli se svakom tvom uspjehu, kao da je njegov.