Šest suptilnih znakova da tvom partneru nije stalo do tebe

79D8AFC3 E14B 43D9 8EB8 9388108664BD

Kada upoznaš novog partnera i započnete romantičnu vezu, ponekad može biti uistinu teško vidjeti je li njegova zainteresiranost prava ili je možda glumi kako bi dobi što želi od tebe. Iako ne postoji set pravila koja će ti reći na čemu si, postoje određeni suptilni znakovi koji mogu ukazati da vaša veza nije iskrena, piše 24sata.hr.

Nekada se partnerovi potezi mogu protumačiti kao izraz ljubavi, no kada ih mao bolje proučiš vidjet ćeš da se iza njih ne krije uvijek dobra namjera. Evo kako prepoznati da partnerovi osjećaji možda nisu iskreni.

Previše te ljubi i grli

Možda se može činiti da je par koji se stalno ljubi i grli sretan, no upravo to može pokazati da tvoj partner kompenzira nedostatak interesa i ljubavi. Pokazivanje nježnosti do određene mjere je sasvim u redu, no jednom kada postane prečesto možda je vrijeme da se zapitaš je li iskren.

Nema posebnih trenutaka

Kada si u vezi s osobom koja je prava za tebe bit će puno trenutaka koje ćeš htjeti pamtiti cijeli život. Ako se tvoja veza svodi na to da je svaki dan isti i da ne možeš pronaći posebne trenutke, možda je vrijeme da ozbiljno popričate. Ne mora svaki dan biti poseban, ali potpuno izostajanje takvih dana znači i nedostatak interesa i ljubavi.

Nema ozbiljnih rasprava

Rasprave su dio zdrave veze i pokazuju da vam je stalo jedno do drugog. Ne postoji par koji se nikada nije posvadio i problem riješio razgovorom. Ako se nekada naljutiš na partnera i on ne želi o problemu razgovarati nego ga samo ignorira, postoji šansa da mu jednostavno nije dovoljno stalo da riješi problem i radi na vezi.

Nadjačavate se 

U vezi bi oba partnera trebala biti ravnopravna, no ako vidiš da se sve svodi na to ko ima veću moć, velike su šanse da tvom partneru nije uistinu stalo do tebe. Kada ego postane veći od ljubavi nastaju problemi koji mogu potpuno uništiti odnos.

Ne znaš mnogo o njemu

Ako partner ne želi razgovarati o sebi ili dijeliti svoje dogodovštine i osjećaje, vrijeme je za uzbunu. Dio zdrave veze je i međusobno upoznavanje, a kada ti je uistinu stalo do nekoga htjet ćeš saznati sve o njemu. Također je bitno da je on jednako zainteresiran za tebe i tvoje osjećaje.

Seks je jedino do čega mu je stalo 

Zdrav seksualan život također je važan za vezu, no ako je seks jedino do čega mu je stalo moraš razmisliti je li vaša veza zasnovana na pravim temeljima. Povjerenje, razumijevanje, komunikacija i poštovanje su jednako važni faktori kao seksualni život. U protivnom ćeš se nakon nekog vremena osjećati kao da te iskorištava samo za svoje uzbuđenje.

Prethodni članakBiH ni blizu priznavanju COVID certifikata, izdaje ih čak 12 različitih organa
Sljedeći članakSjećate li se “Vlaka u snijegu”? Evo kako je sniman film uz koji su mnogi odrastali