A176AAD6 D4EC 45DF 86CF 20036F45CAC9


AUTOR:
072INFO PORTAL

DATUM:

Kada je vidjela kosu svoje kćeri Lisa Tschirling Hoelzle dobila je slom živaca. Šestogodišnjoj djevojčici je brat Noah istresao na kosu punu kutiju Bunchemsa. Riječ je zapravo o hrpi sitnih kuglica nalik čičcima od kojih se mogu slagati različite kreacije.

Ujutro su kupili mineralno ulje. Nakon puno suza i 20 sati, uklonili su sve Bunchemse iz kose.

“Spasili smo joj kosu. Prsti su mi otekli, ali sretna sam što smo uspješno riješili problem”, dodala je Lisa kojoj je sada cilj upozoriti do čega može dovesti ova naizgled obična igračka.

– Imala je 150 tih sitnih čičaka zapletenih u kosi. Bilo je još gore kad sam ih pokušavala skinuti – kazala je u izjavi za medije koji su prenijeli njenu priču.

Kada joj je suprug Dan došao kući, zajedno su pokušavali shvatiti kako da što bezbolnije uklone djevojčici čičak iz kose.

– Na internetu smo našli savjete da pokušamo s regeneratorom i uljem koji bi trebali opustiti kosu, ali situacija je bila sve gora – kaže.

Djevojčica je spavala s glavom na maminom stomaku kako se kosa ne bi dodatno petljala.

Ujutro su kupili mineralno ulje. Nakon puno suza i 20 sati, uklonili su sve Bunchemse iz kose.

– Spasili smo joj kosu. Prsti su mi otekli, ali sretna sam što smo uspješno riješili problem – dodala je Lisa kojoj je sada cilj upozoriti do čega može dovesti ova naizgled obična igračka.