Sestra Velje Nevolje kuma Kiji Kockar: Pomagala joj da prikupi glasove i pobjedi u “Zadruzi”

Sestra Velje Nevolje kuma Kiji Kockar: Pomagala joj da prikupi glasove i pobjedi u “Zadruzi”

Vanja Ibrahimović sestra Damira Ibrahimovića (20), optuženog za ubistvo druga Ivana Trifunovića (22) kuma je rijaliti zvijezde Kije Kockar, piše Kurir.rs.

Vanja i Kija su svojevremeno bile nerazdvojne, a Vanja joj je navodno, prema pisanjima medija, pomagala u prikupljanju glasova kada je Kija pobjedila u rijalitiju “Zadruga”.

Inače, Vanja i Damir Ibrahimović su bliski rođaci s Veljkom Belivukom, koji se od 4. februara nalazi u pritvoru zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu koja se sumnjiči za ubistva, otmice i druga krivična djela.

– Majka Ibrahimović i Belivukov otac su brat i sestra od ujaka – objasnio je sagovornik Kurira i dodao:

– Vanja je kuma Kije Kockar, i ona je bila uz nju u njenim najgorim trenucima u životu. U žižu javnosti Vanja je dospijela kao osoba koja je Kiji bila najveća podrška kada je kao prevarena žena ušla u rijaliti “Zadruga1”. Također, bila je organizator svih glasača koji su je doveli do pobjede te sezone.

Međutim, prema pisanju medija, ali i Instagram profila Kije i Vanje, njih dvije odskoro nisu u dobrim odnosima, pa se čak ni ne prate na pomenutoj mreži.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE