Portal 072info

Severina i Dodik zajedno u hotelu!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Protekli vikend srbijansku prestoniocu posjetile su dvije poznate ličnosti, hrvatska pjevačica Severina Vučković i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, koji su odsjeli, u subotu, u istom hotelu.

Kako saznajemo, njih dvoje su se opredjelili za hotel „Kraun plaza“, a sobe su im dodjeljene na istom spratu. Ostaje nepoznato da li su se sreli i porazgovarali.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– Severina je u petak stigla u Beograd, kako bi učestvovala na reviji u okviru „Fešn vika“, koja je bila organizovana u subotu, dok je Milorad u prestonicu stigao dan kasnije. Sasvim slučajno njih dvoje su se opredjelili za isti hotel gde su im dali sobe na istom spratu. Ispred ulaza je sve vrijeme stajala policija koja je tu bila zbog bezbjednosti Milorada Dodika.

Međutim, ne mogu da tvrdim da su se njih dvoje sreli tokom boravka. Jeste da su bili smješteni na istom spratu, ali da li su popričali, to ne znam. Ono što se zna, jeste da je Milorad veliki ljubitelj Severinine muzike – izjavio je za „Alo!“ izvor koji se tog dana našao na licu mjesta i video, i hrvatsku pjevačicu, i Dodika kako prolaze hotelom.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U namjeri da saznamo da li je Severina srela Milorada Dodika, kao i da li su razgovarali, kontaktirali smo sa njenim portparolom Tomicom Petrovićem.

– Zovite direktora hotela za takve stvari. Ja zaista ne znam ko je i gdje odseo – rekao nam je Tomica kada smo ga pozvali, a zatim nam poslao SMS.
– Sad sam pitao Severinu, kaže da ne zna da li je Dodik bio u hotelu – napisao nam je Petrović, dok do Milorada Dodika u toku jučerašnjeg dana nismo uspjeli da dođemo.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Dodika prozivali zbog Severine!

Predsednik Partije demokratskog progresa (PDP) Mladen Ivanić prije četiri godine isprozivao je Milorada Dodika, koji je bio na čelu Organizacionog odbora 45. Kočićevog zbora, kao i njegovu odluku da se u okviru te manifestacije održi koncert hrvatske estradne zvezde Severine Vučković. On je tu odluku okarakterisao kao „tragikomiču“.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– Očito je premijer veliki Severinin ljubitelj. Pošto je on bitniji nego bilo ko drugi, onda će jedna srpska manifestacija, koja je oduvijek imala korene u tradiciji, imati Severinu kao simbol srpstva – izjavio je tada Ivanić, ali Dodik nije odustao od ideje da Severina nastupi na ovoj manifestaciji, a na tom koncertu se i sam latio mikrofona i oduševio publiku.

Istinito; Izvor: Alo

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME