Severina je preko noći od omiljene srpske snahe postala državni neprijatelj broj jedan

8f93cd4edbb0162bc4d2b4aadd65e079 jpg pagespeed ce q1Wa4stNEE
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Popularna hrvatska pjevačica Severina Vučković u Srbiji je preko noći od omiljene snahe postala glavni nacionalni problem i državni neprijatelj broj jedan.

Prava medijska i politička haranga krenula je nakon što je Severina potvrdila da odustaje od angažmana na, kako je nazvala, “Dodikovoj televiziji” Una, izjavivši da ne želi raditi s osobom koja negira genocid u Srebrenici.

Mediji u Srbiji sramnim naslovima odmah su napali pjevačicu, a potom su se uključili i političari iz Srbije, koji se sada nadmeću koji će je više osuditi.

Predsjednik Skupštine Ivica Dačić tako kaže da bi o njenim riječima svako trebao da razmisli.

– Teško bi ijedan naš pjevač nastupao bilo gdje u Hrvatskoj da nešto ovako tvrdi, naprimjer o “Oluji”. Ali to govori o nama. Da li je to dobro ili loše, neka svako razmisli o tome – kazao je Dačić za Kurir, a slično je poručila i potpredsjednica Vlade Zorana Mihajlović.

– Prvo, neki ljudi će sve uraditi kako bi bili u centru pažnje i kako bi ostvarili neki svoj lični interes. Žalosno! To sve govori o njoj. A drugo, gdje je tačno uopće važno šta misli neka Severina? O Srbima – Srbija, Srbi i Srpkinje odlično znaju i znamo ko smo i kakav smo narod. Nismo svakako kao dotična – istakla je Zorana Mihajlović.

I voditelj Milomir Marić poručuje Severini Vučković da ne dolazi u Srbiju jer žigoše cijelu naciju kao genocidnu.

– Ona je samo jedna hrvatska prostitutka, koja se obogatila preko Srba. Sada mora da se opere u Hrvatskoj, pa nas vrijeđa. Poslije srpske avanture hoće da se dokaže kao velika Hrvatica! Očekujem da će uskoro objaviti novi film domaće produkcije, pa da ponovo postane heroina – kazao je Marić.

GODISNJICA
MARKETING