se 2
AUTOR: H.D.
DATUM: Oct 16, 2021 @ 6:25
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
NER FIT

Nakon što su objelodanjene poruke koje je Severina poslala Ljiljani Klinger, direktorici škole koju pohađa njen sin Aleksandar, a u kojima ju je nazvala “starom, šepavom babom” te joj poručila “da bi je zadavila rukama”, pjevačica se oglasila na svom Instagramu.

FIXGEHALT

Pjevačica nije komentirala ovu  situaciju već je objavila niz fotografija s koncerta koji je održala u Švicarskoj.

– Toliko sam sretna što je u publici bila nova generacija, koja se možda kroz pjesme uči našem jeziku. Došli su čak i Švicarci, koji sigurno ne znaju niti jednu pjesmu, ali nemaju gdje izaći u Zirihu  -našalila se pjevačica ispod objave, no brojni pratitelji u komentarima su joj pisali poruke podrške.

“Kaže moja mater: ‘To Seve, udavi ih sve.’ Mislim, ne u klubu, nego vezano za ovo drugo”, “Samo naprijed, jedna od rijetkih koja se bori”, “Samo ću reći da si bila još i fina”, “Svaka čast, imaš moju ogromnu podršku”, samo su neki od komentara.

Severina je nakon što su njene poruke upućene ravnateljici Klingor objavljene u medijima, dala izjavu za “Index”.

– Da, reagirala sam kao mama, a ne kao dama. Sada, kada se koruptivna mreža krenula rasplitati, ili barem ja tako vjerujem, Ljiljana Klinger se pokušava prikazati kao žrtva, a zapravo želi ubiti glasnika korupcije – reklaje Severina između ostalog.

LIDER