Severina odbila “Dodikovu televiziju”: Ne želim imati veze s osobom koja ne priznaje genocid u Srebrenici

Screenshot 3 13
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda Severina Vučković odustala je od angažmana na novom televizijskom projektu TV UNA, koji se povezuje s liderom SNSD-a Miloradom Dodikom.

“Činjenica je da sam dugo pregovarala, imali smo vrlo ugodne radne sastanke i doista smo dogovorili da ćemo raditi i čak smo počeli okupljanje ekipe. Međutim, onda se u medijima pojavila informacija da je riječ o ‘Dodikovoj televiziji’, pa se odjednom samo moje ime počelo pojavljivati uz njegovo. Na kraju se uspostavilo da je doista riječ o partnerstvu s obitelji Dodik. Ne želim sudjelovati u projektu koji ima veze s osobom koja vrijeđa žene na najgori način i ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid“, kazala je Severina.

Činjenica je da sam posljednjih godina imala više ponuda za TV-show i da me taj format zanima, nastavila je ona.

“I sama sam na početku korone proizvela format SeVeTeVe i strašno se dobro zabavljala. No, trenutno sam potpuno koncentrirana na studio i dovršetak sljedećeg albuma, što me neizmjerno veseli”, kazala je Severina, piše Večernji list.

Idejni tvorac UNA TV je Dejan Jocić, iskusni medijski menadžer s nekoliko uspješnih projekata u Srbiji, poput Prve srpske TV, ali i u Evropi.

Iako još nije počelo emitiranje, koje je planirano za kraj ove godine, regionalna UNA TV gotovo svakodnevno puni medijske stupce upravo zahvaljujući zvučnim imenima koja bi trebala postati zaštitna lica programa.

Sjedište će biti u Banjoj Luci, a imat će studije u tri države – Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji. Najavljeno je kako će pokrivati čak 20 miliona ljudi, a program će se emitirati preko kablovskih operatera.

Još prije mjesec je procurila informacija kako je Una TV u suvlasništvu Igora Dodika, sina člana predsjedništva BiH Milorada Dodika. Zbog toga je u javnosti dobila nadimak “Dodikova televizija”, a među prvima se pojavilo ime Severine Vučković, koja je, kako se nagađalo, trebala imati svoj talk show, što bi značio njen povratak u voditeljsku ulogu nakon više od 30 godina, kada je s Ivanom Banfić vodila emisiju Top Cup na Z3 televiziji.

GODISNJICA
MARKETING