Severina skinula sedam kilograma

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Severina Vučković je u jednom periodu imala sedam kilograma viška, kojih se riješila pomoću posebnog režima ishrane i, naravno, treninga. Imala je 63 kilograma, a sada ima 56.

“Nisam često u teretani, jer smatram da tijelo ponekad mora i da se odmori. Dovoljno mi je da jednom nedjeljno radim vježbe, a kada se spremam za turneju, onda treniram tri-četiri puta. Vježbam ravnomjerno i opterećujem cijelo tijelo, a za savršenu guzu radim čučnjeve. Svim ženama bih preporučila da urade po 100 čučnjeva dnevno i modna pista je njihova”, priča pop zvijezda.

Osim što trenira, Severina pazi šta jede.

“Mnogo volim da jedem, pa se i ugojim, ali onda se ne osjećam lijepo i nemam dovoljno energije. Kad sam nabacila sedam kilograma, korigovala sam ishranu. Odlučila sam da imam pet manjih obroka, ali i da šetam minimum pola sata dnevno”, priča Seve.

Pjevačica je otkrila da joj se obroci uglavnom sastoje od sirovog voća i povrća.

“Trudim se da ne ubacujem toksine u tijelo i čini mi se da sam na dobrom putu da ih potpuno izbacim iz ishrane. Pošto obožavam voće i povrće, u posljednje vreme samo to jedem. Čim ustanem, popijem smuti, u koji stavim šargarepu, cveklu, maline, jagode, borovnice, kupine i bademovo mlijeko. Ponekad ubacim malo banane da bi bilo gušće. Taj obrok me baš zasiti, pa nisam gladna do ručka”, rekla je Severina.


Pink