Severina u minijaturnom bikiniju pokazala seksepil i u petoj deceniji

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Severina je na svom Instagram profilu objavila fotografiju u bikiniju i tako se pohvalila svojim sjajnim izgledom i u petoj deceniji. Njeni obožavaoci su mahom ostavljali pozitivne komentare hvaleći izgled pjevačice.

Ona se juče takođe na Instagramu oglasila kako njen sin Aleksandar s njom ne živi već šest mjeseci. Dižući, kako je napisala, glas protiv nepravde istakla je kako je sa sinom u šest mjeseci provela tačno 29 dana, tačnije 690 sati.

“U tom ‘ravnopravnom roditeljstvu’ mi je također oduzeto 180 sati zbog samoproglašene samoizolacije”, dodala je Severina.

Iza nje je dugotrajan sudski proces u borbi za sina sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem i spekulacije o razvodu od Igora Kojića.

Severina Kojić i Igor Kojić riješili su da stave tačku na četiri godine dug brak. Prema navodima medija u Srbiji, Igor Kojić je podnio zahtjev za razvod braka, a razlog je to što pjevačica ima brojne finansijske probleme.

Naime, kako su navodili mediji, Severina je nekoliko dana nakon proglašenja vanrednog stanja u Srbiji usljed pandemije virusa korona došla u Beograd i provela skoro dva mjeseca kod svekra Kebe u porodičnoj kući na Bežanijskoj kosi, gdje su počele velike razmirice između nje i Igora.

https://www.instagram.com/p/CAxJhnIhjhD/?utm_source=ig_web_copy_link