Severina zaradila još jednu kaznenu prijavu

seve 1
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Severina Kojić (48) dobila je još jednu kaznenu prijavu, doznaju “24 sata” od splitsko-dalmatinske policije, i to zato jer navodno nije predala dijete skrbniku, odnosno svom bivšem partneru Milanu Popoviću (54). – U vezi vašeg telefonskog upita možemo vas obavijestiti da je tačna informacija da je danas u službene prostorije pristupio muškarac koji je podnio kaznenu prijavu zbog razloga kojeg ste naveli. Sva prikupljena dokumentacija i sačinjena pismena, kao i kaznena prijava, bit će dostavljeni na daljnje postupanje nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu specijaliziranom za mladež, kao i obavijest nadležnom Centru za socijalnu skrb – odgovorili su nam iz splitske policije na upit “24 sata”.   Popović i Severina se još uvijek spore oko toga kod kojeg će roditelja dijete živjeti. Sud je lani u novembru donio nepravomoćnu presudu prema kojoj će dječak živjeti s ocem, dok će ga majka viđati u dogovorenim terminima. Tom presudom Severini je oduzeto pravo odlučivanja u pitanjima obrazovanja i zaštite djeteta, ali ona se na presudu žalila. Spis se još uvijek nalazi na Županijskom sudu u Splitu. 

 Severinin PR menadžer Davor Grgin im je poručio: – Prema našim saznanjima sve kaznene prijave protiv Severine Kojić su odbačene, a o novima nemamo nikakva saznanja.

Severina - Avaz, Dnevni avaz, avaz.baSeverina F

Popović i Severina se još uvijek spore oko toga kod kojeg će roditelja dijete živjeti. Sud je lani u novembru donio nepravomoćnu presudu prema kojoj će dječak živjeti s ocem, dok će ga majka viđati u dogovorenim terminima. Tom presudom Severini je oduzeto pravo odlučivanja u pitanjima obrazovanja i zaštite djeteta, ali ona se na presudu žalila. Spis se još uvijek nalazi na Županijskom sudu u Splitu.

 Severinin PR menadžer Davor Grgin im je poručio: – Prema našim saznanjima sve kaznene prijave protiv Severine Kojić su odbačene, a o novima nemamo nikakva saznanja.

Avaz