SEX: Preuzmite kontrolu i poboljšajte seksualni život

SEX: Preuzmite kontrolu i poboljšajte seksualni život

Osnovica dobrog seksa je samopouzdanje – dobro se osjećati u vlastitoj koži, kao i nastojati biti što bolja ljubavnica. A kad govorimo o vještinama u spavaćoj sobi – eksperimentisanje sa dominacijom trebalo bi spadati u nešto što biste barem trebali isprobati.

Ostvarivanje fantazija o dominaciji, pokoravanju, ograničavanju, nadzoru, vezivanju, kažnjavanju i seksualiziranom bolu sve je popularnije (i sve se više popularizuje kroz literaturu). Većina ljudi voli imati kontrolu i moć u svojim rukama, dok je drugi vole prepustiti svom partneru, a nije loše i povremeno mijenjati uloge. Ne mora muškarac biti taj koji je većinu vremena dominantan.

U današnje vrijeme sve više muškaraca voli kada je njihova partnerica dominantna, a žene se sve bolje snalaze i uživaju u toj ulozi.

Eksperimentisanje sa zamjenama uloga osobe koja je glavna i one koja ispunjava želje može dovesti do brojnih otkrića o partneru o kojima niste imali pojma, a puno možete saznati i otkriti i o samoj sebi… Istraživanje psihološke, kao i fizičke, stimulacije kroz dominaciju može parove povezati na novim razinama, i čak ponekad na uzbudljiviji način nego običan seks. Kad se maštarija pretvori u stvarnost, osjećat ćete novu bliskost s partnerom, novu tajnu koju samo vas dvoje dijelite.

Naravno, sve se to mora temeljiti na zabavi. I na pristanku oba partnera. Ako se ne osjećate dobro u ulozi dominantne osobe i općenito vas takve igrice ne interesuju nemojte sebe niti partnera prisiljavati na nešto što ne želite.

No, ako želite isprobati nešto novo, dodati malo začina svojoj vezi i seksualnom životu – pripremite se za najzanimljivije seks-iskustvo vašeg života…

Komunikacija

Osnova dominantnog seksa je kontrola, a velik dio toga je komunikacija. Što vi želite i trebate, te što vaš partner želi – važno je to znati prije nego počnete sa seks igricama. Bez komunikacije nema povjerenja, pa pričajte jedno s drugim. Saznajte o čemu on mašta, vi ispričajte svoje skrivene želje i požude…

Saznajte koliko ste oboje spremni daleko otići u ovoj igri – je li to naprosto ispunjavanje uobičajenih želja koje jedno od vas zapovijedi ili ste spremni i otići korak dalje do vezivanja i većeg prepuštanja kontrole? A, uvijek možete i postepeno iskušavati i pomicati svoje granice.

Dogovor sigurne riječi i prelazak u ulogu domine

Ako se odlučite za BDSM igrice (Bondage – Discipline, Submission ili Sado – Masochism ; ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam) uvijek vodite računa o sigurnosti, osobito kada se malo uhodate i ohrabrite na moguće perverzne igrice. Dobra ideja je uvijek imati sigurnu riječ, riječ koja će vam biti znak da je partner dosegao svoju krajnju granicu “izdržljivosti”  i da morate (odnosno mora on kada/ako je dominantan) prestati s time što radite.  Budući da je u pitanju igranje uloga, obično se “Stani!” ili “Dosta!” mogu pogrešno interpretirati i zato to uglavnom nisu riječi koje se koriste za prekid igre – već nešto posve van uobičajene seksualne komunikacije.

Kad preuzmete ulogu domine (i nakon što ste prije saznali što sve on želi da mu radite i na što da ga “natjerate”) dajte mu do znanja da on više nema pravo riječi – njegova mišljenja više, dotle dok igra traje, ne vrijede – sada vi imate kontrolu u svojim rukama.

Da, gospodarice

Kad se prebacite u ulogu domine – vi ste ta koja ima svu kontrolu, a on je tu na vašoj milosti i nemilosti, čak i ako su (često je i poželjno da jesu) prohtjevi oštri i grubi, glavno da oni vode do ekstaze kroz divlje seksualne igre. Za početak mu dajte do znanja kako stoje stvari – vi ste seks božica, a on običan seks rob – i tako mu se obraćajte.

U igru seksualnih uloga ubacite nazive. Natjerajte ga da vam se obraća samo s “gospodarice” ili nekim drugim nazivom koji želite. Ako vam se zaboravi obratiti s tom titulom ili nazivom, vrijeme je za njegovu kaznu – brzinsko spenkanje ili pak ga natjerajte da se spusti na koljena i oralno vas zadovolji.

Vezivanje

Osnovno kod BDSM igrica je ograničavanje pokreta submisivne osobe, odnosno vezivanje radi zadovoljstva (samo po sebi ili još bolje iz kazne). Zato, ako ste došli do ove razine igranja uloga, uložite u nešto osnovno – relativno udobne lisice ili pripremite maramu ili šal za vezivanje (ili čak uže). Budite inventivni – za to može poslužiti i vaš grudnjak ili selotejp koji se nalazi u sobi. Njegovim vezivanjem on će se osjetiti izloženije i ranjivije, pa tako automatski sva moć ide vama.

Strastvene kazne

Sad ste se već pomaknuli u područje istovremene boli i užitka. Ako ste početnici nemojte previše žuriti, već postepeno istražujte međusobne granice. Isprobajte nešto i dalje nadograđujte na to. Lagano ga začupajte za vrijeme seksa i pratite njegovu reakciju. Možda će mu se dopasti, tada možete krenuti dalje u područje spenkanja i drugih zabavnih kazni. I zapamtite,  da uvijek zadržite kontrolu – vi ne želite učiniti ništa što bi moglo zaista ozlijediti vašeg partnera (a zato je tu i sigurna riječ).

Na vašoj milosti

Nakon vezivanja, idući korak koji možete isprobati jest da ga lišite osjeta vida. Kad vas ne vidi, on je još izloženiji i osjetljiviji, što ide vama u korist. Koristite maramu ili šal od mekanog materijala koji ćete mu svezati preko očiju, a koji će pojačati sve njegove osjete i vama dati još više samopouzdanja. Sad se zaista možete opustiti. Neka vas pomiriše, neka sluša kako dišete, šapćite mu što ćete mu dalje napraviti… Izložite ga širem rasponu senzualnih dojmova, npr.: štipanje, grizenje, grebanje noktima, spanking, do uporabe predmeta kao što su razne vrste bičeva, tekući vosak, kockice leda…

ALI – nemojte mu dozvoliti da vam odgovori ili vas dodirne (za takve prijestupe isto slijedi kazna!). Pojačavanje svih njegovih drugih osjeta, dok je zavezan i potpuno bespomoćan, osigurat će da vam seks koji slijedi nakon igrice bude nešto što još nikada niste osjetili ili isprobali.

Igra moći

Nakon što ste preuzeli kontrolu nad njim fizički, vrijeme je da odete još jedan korak dalje. Vi imate kontrolu u svakom pogledu – a to se odnosi i na njegov orgazam. Eksperimentirajte sa seksualnom moći. Neka vas moli za dozvolu da postigne orgazam. S vremenom ovo možete protegnuti i van spavaće sobe – kod početka predigre.

 

Dok ste vi domina on je taj koji mora udovoljiti vašem svakom prohtjevu i koji mora zadovoljiti vas – a to znači da njegovo svršavanje nije glavni cilj igre. Zapamtite to. Produživanje iskustva znači sve, pa cijelu večer započnite tako da ga natjerate da vas opere, da vam opere kosu, obuče vas u omiljeno donje rublje i priušti vam masažu. Tada vi možete učiniti nešto za njegovo zadovoljstvo. Kad, i ako, eventualno odlučite usmjeriti pozornost na njega – prvo ga svežite, povežite mu oči i radite s njim što god želite – on je na vašoj milosti i nemilosti i uživat će u svakoj sekundi ovog iskustva. Garantujemo vam to!

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica