s 29
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
NER FIT

Kako piše srbijanski Blic, Nenad Aleksić Sha nasrnuo je, u centru Skoplja, na svoju djevojku Taru Simov. Ovom incidentu, kako tvrdi izvor, prethodila je svađa zbog njenog bivšeg dečka. Kao posljedica njegovog stiskanja za ruke i štipanja, Simova je zadobila povredu u vidu podliva na ruci.

FIXGEHALT

– Sha je sinoć udario Taru. To se desilo ispred jednog poznatog kafića u centru Skoplja. Prvo je izbila svađa, zbog njenog bivšeg dečka, pa je reper pokušao da joj otme telefon, a onda je počeo da je vuče za ruku i štipa. Tara se mnogo uznemirila, bukvalno je sjela u auto i pobjegla kod druga – kaže izvor iz bliskog okruženja Tare Simov za Blic.

Navodna povreda na Tarinoj ruci
Navodna povreda na Tarinoj ruci Foto: Blic.rs

Dalje se navodi da je Tara ispričala svojim prijateljima da je situacija bila jeziva. Njeni drugovi su bili na ivici da nađu Sha i da se obračunaju s njim.

– Ona je kod tog druga došla sva uplakana i uznemirena. Imala je podlive na rukama, rekla je da joj je to Sha napravio jer ju je stiskao za ruku i štipao. Njen drug je skroz poludio kada ju je vidio u takvom stanju, htio je da nađe Aleksića i da se obračuna s njim – kaže izvor za Blic.

LIDER

Blic je objavio i fotografiju Tarine povrede na ruci.