Portal 072info

S(H)ANKANJE 2014: Najveći zimski festival u BiH sa 72 sata nezaboravnog provoda

Sponzorisana objava

S(H)ANKANJE već četvrtu godinu zaredom uspostavlja svoju bazu na planini Vlašić, a i ove godine najveći zimski festival u BiH nastupa sa svojom prepoznatljivom parolom “Zima počinje kada mi kažemo”.

U periodu od 19. do 21. decembra 2014. godine planina Vlašić postat će dom svim ljubiteljima dobrog provoda, ali i zimskih sportova.

Kao što je već poznato, provod na S(h)ankanju se prepričava tokom cijele godine i ovaj put potrudite se da i vi budete na Vlašuću, budući da organizatori spremaju još VIŠE DEŠAVANJA. Od novih stageova, više izvođača, novih dnevnih aktivnosti i mnogo nagrada, sve je to razlog da se uputite na planinu Vlašić i provedete tri nezaboravna dana.

Već sada je poznato kako će na Vlašiću u okviru Šankanja nastupiti Dženan Lončarević (19.12.), Lexington band (20.12.), DJ Kizami (20.12.) kao i mnogi drugi gosti iznenađenja!

REZERVACIJA I PRODAJA ARANŽMANA POČELA JE DANAS, a savjetujemo vam da što prije zauzmete svoje mjesto. Više detalja o festivalu objavit ćemo uskoro, ali budite sigurni da vas očekuju mnoga iznenađenja.

72 sata nezaboravnog provoda na jednoj od naših najljepših planina, dvije dnevne i dvije noćne žurke uz najpoznatije izvođače / grupe i DJ-eve iz regiona, ali i dnevni i večernji party iznenađenja!

Također vas očekuju i najbolje cijene smještaja u nekim od najboljih hotela poput hotela Blanca, kao i najbolji apartmanskih objekata poput Apartmana BEDI, kao i vikendica na Vlašiću.

“BROJ MJESTA U SMJEŠTAJNIM KAPACITETIMA JE OGRANIČEN!!!” – napominju organizatori.

Powered by SOL AZUR & BUENA VISTA
Podijelite članak