SHOPPING CENTAR DŽANANOVIĆ: Otvara se najveća diskoteka u BiH?

SHOPPING CENTAR DŽANANOVIĆ: Otvara se najveća diskoteka u BiH?

le-vip-room-paris-1322079779

Zeničani već duže vrijeme ne mogu da se pohvale noćnim životom budući da trenutno u svom gradu imaju samo jednu veću diskoteku u kojoj mogu provesti vikend, a da se nedavno zatvorio i popularni Collegium club.

Tako su Zeničani primorani za provodom “pobjeći” u okolne gradove umjesto da ostanu u svome gradu, a Zenica vikendom nažalost bude poluprazna.

Situacija koja već duže vrijeme traje a koja je u jednu ruku postala alarmantna nakon što su se mnogi klubovi zatvorili nažalost se pod trenutnim okolnostima zadugo neće promijeniti.

Iako ova priča može imati sretan završetak, budući da kompleks Shopping centra Džananović posjeduje prostorije za otvaranje diskoteke, još uvijek se od otvaranja shopping centra nije našao investitor koji bi pitanje noćnog života grada Zenice riješio.

Otvaranje ove diskoteke predstavljalo bi novo rađanje života Zeničana jer ni u Gradskoj areni Zenica ne svjedočimo toliko čestim koncertima, tako da ćemo vjerovati kako će ova prvoaprilska šala uskoro postati ne samo istinita informacija, nego i ozbiljan projekat koji će svojom realizacijom obradovati veliki broj Zeničana.

Ovo će biti i naša posljednja prvoaprilska šala za ovu godinu…

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica

POVEZANE OBJAVE