Signali koji govore da između vas postoji žestoka hemija

Jeste li primjetili da vam glas postaje dublji u njenom prisustvu, a da ona neprestano vrti pramen kose?

Intenzivan kontakt očima
Ako niste sigurni da li vam se ona dopada, obratite pažnju na kontakt očima. Ukoliko često sebe uhvatite da želite da ostvarite dugotrajan i intenzivan kontakt očima, jasno je da ste zainteresovani za nju i da želite nešto više od pogleda.

Zavodljivi govor tijela
Ako se nesvjesno približavate osobi do vas, veoma je moguće da ste potpuno poludjeli za njom. Stručnjaci, koji su se bavili govorom tijela, otkrivaju da ovaj gest iskazuje našu želju da se što više emocionalno i fizički povežemo sa osobom koja nam se dopada. Često se događa i da u ranim fazama zaljubljenosti partneri oponašaju pokrete svojih partnera i tako iskazuju pažnju jedno prema drugom.

Senzualna tišina
Ako vam se događa da satima ne progovorite ni riječ, a da imate želju da se strastveno poljubite čim se ugledate, vjerovatno ste pronašli osobu koju ste oduvijek tražili.

Međusobno zadirkivanje
Bezopasna zadirkivanja i doskočice su često znak emotivnih promjena između dvoje ljudi. Ako imate želju da je zadirkujete i začikujete, znajte da ste totalno pali na njen šarm.

Stimulativni dodiri
Kada vas neko u svakodnevnoj situaciji dodirne, vjerovatno nećete osjetiti ništa posebno. Ali kada su ti dodiri prožeti seksualnom tenzijom osjetićete gotovo nalet elektriciteta, a nemoguće je ostati imun na tako nešto.

Svaka konverzacija ima kontekst
Ako tokom i najbanalnijeg razgovora primjetite dozu nevaljalog i luckastog seksualnog konteksta, između vas definitivno postoji hemija. Kada doživite ovu situaciju osjetićete i snažnu seksualnu požudu koja će moćno uticati na vašu svijest.

Promjene u glasu
Dokazano je da muškarci instiktivno promijene glas i počinju da govore dubljim tonovima u prisustvu žena koje im se sviđaju. Ako te promjene primijetite kod sebe evo jasnog signala šta mislite o osobi preko puta vas.

Zadržavanje umjesto odlaska
Psiholozi tvrde da žene koje se duže zadržavaju ispred vrata svog stana nakon izlaska, zapravo žele poljubac. Ista teorija važi i za muškarce. Ukoliko vaša grljenja traju duže od uobičajenog, samo je pitanje trenutka kada će doći do prvog poljupca.

Sjedenje jedno blizu drugome
Većina ljudi čuva svoj lični prostor. Ukoliko sjedite preblizu jedno drugome tako da međusobno dodirujete ramena, definitivno postoji neobuzdana hemija među vama.

Osjećaj uzbuđenosti
Ukoliko u njenom prisustvu osjećate nemir, uzbuđenje i nestrpljenje, očigledno je da ste ludi za njom.