Portal 072info

Silovana maloljetnica u šoku: ‘Mama, jel te sram zbog mene?’

Ilustracija
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

‘Mama, jel te sram zbog mene?’ – stalno me pita, započinje ispovijest Ž. K., samohrana majka S. K. (17) koja je prijavila policiji da su je vršnjaci N. B. (17) i I. M. (16) silovali u Ubu u Srbiji, piše Blic .

Djevojčica je žrtva obljube na dvorišnom parkingu stambene zgrade u glavnoj ubskoj ulici, kako priča majka, uzorna je sportašica koja pet godina trenira borilačke vještine i s takmičenja ima pregršt medalja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

‘Jako smo vezane jer joj je otac poginuo u saobraćajnoj nesreći kada je imala dvije godine. Uvijek mi se povjeravala i nema tajni između nas. Nikada nije pila alkohol do te kobne večeri, nikada nije imala dečka i bila je nevina’, priča Ž. K.

Prema njezinim riječima, kćerka je s prijateljicom otišla na proslavu 18. rođendana druge prijateljice u kafić ‘Kod Toše’. Majci je bilo sumnjivo što joj kći nije odgovorila na tri telefonska poziva 22. jula iza ponoći.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

‘Umjesto zvona na telefonu čula sam zvono na vratima i šokirala se kada sam vidjela policiju koja me obavijestila da mi je dijete prebačeno u bolnicu u Valjevu u nesvjesnom stanju. U policiji mi je rečeno da je pijana, da bi mi tek liječnica koja ju je prva vidjela ispričala da mi je kći pronađena bez odjeće na sebi, bosonoga, s punom kosom trave, sva prljava i prašnjava, s masnicama iznad desne dojke’, kaže djevojčina majka.

S. K. je policiji ispričala da je protiv svoje volje odvedena do parkinga i da se sjeća da ju je jedan od osumnjičenih maloljetnika obljubio. U policijskoj prijavi se navodi da su N. B. (17) i I. M. (16), iz Valjeva ‘iskoristili okolnost da je bila pod utjecajem alkohola i na prevaru je odveli do obližnje garaže, gdje su joj uz primjenu fizičke snage skinuli odjeću i izvršili nasilno seksualno općenje’.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

‘Meni je ispričala da je s prijateljicom stajala za šankom i da su popile po dva pića, a onda da im je konobar dao sljedeće. Njezina prijateljica je zaspala u kafiću, došla je Hitna pomoć i odvezla je. Kći kaže da ju je tada jedan od tih dječaka izveo iz kafića, da je povraćala, a onda da ju je on odveo u šetnju i da su stigli do tog parkinga i garaža’, kaže Ž. K, koja vjeruje da joj kći nije bila samo pijana.

‘U bolnici je bila odsutna i depresivna kao da je pod utjecajem droge, a ne mamurna od alkohola. Zato sumnjam da im je nešto stavljeno u piće. Stalno je na rubu suza, ponavlja da joj život ništa više ne vrijedi’, kaže majka silovane djevojčice.

Osumnjičeni N. B. i I. M, koji su saslušani uz prisutnost roditelja i socijalnog radnika, negirali su optužbu rekavši da je do seksualnog odnosa sa S. K. došlo uz njezin pristanak što ona negira.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

bh-index.com


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME